Nemci: "Napoli namerno izgubio? I mi bismo isto..."

Autor: Vladimir Stojanović
petak 16.02.2018.
12:46
Izvor: Sportske.net

Gde nestade fer-plej, ako se ovako otvoreno priča o stvarima...

EPA-EFE/CIRO FUSCO
EPA-EFE/CIRO FUSCO

Povezane vesti

Teorija je bila jasna pre par meseci, kada Napoli nije ušao u top 16 Lige šampiona. Pošto nemaju dovoljno igrača, ispali su iz kupa od Atalante, a mnogi su tvrdili da će odmah po nastavku EL završiti takmičenje, kako bi se koncentrisali na "Skudeto".

Sari je zamenio šest igrača, napao ih je da su osramotili dres, Italija aplaudira porazu, uz tvrdnju da su sada šanse za "Skudeto" veće. U stvari, postoji i revanš, ali nakon 3:1 iz prvog meča, Red Bul Lajpcig će sigurno proći na svom terenu.

"Napoli je namerno izgubio? Neka je, ne mogu da ih osuđujem, i mi bismo isto učinili da smo u njihovoj situaciji
", rekao je trener Red Bula na kraju meča.

Sa druge strane, osim navijača Juventusa niko drugi na Apeninima ne vidi ništa problematično, jer jednostavno, ovo je jedinstvena šansa za Napolitance koji u ovom kolu imaju lakši zadatak protiv ekipe SPAL, dok ranjeni Juventus čeka gostovanje na "Olimpiku" u Torinu protiv gradskog rivala "Bikova".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Adnan
Friday, 16.02.2018
20:28

Zato ne volim talijanski fudbal,priznajte posteno da vas je Leipzig nabio ko amatere i zavrsite sa tim,eto i Juventus se je cuvao za Torino protiv Totenhema.Napoli ce opet prosut Skudeto svakako.

avatar
juvealexx
Friday, 16.02.2018
16:16

Znači kad Napoli i ostali klubovi "namještaju" utakmice ,to je u redu a samo kad su neki rezultati "sumnjivi" kad igra Juve ,onda je to "namještaljka" i "Juve treba izbaciti u serie b" 😂 , fuj licemjeri

avatar
Friday, 16.02.2018
15:08

Juve može da se pozdravi sa titulom.Imali su težak meč sa Fiorentinom pa onda sa Totenhemom,za vikend igraju derbi sa Torinom pa onda 2x Atalanta (liga i kup) pa im onda u goste dolazi Lacio i onda revanš sa Totenhemom.Moraju ovde negde prosuti bodove.Ja očekujem već u nedelju.Plus izostanci Cuadrada i Mandžukića i Matuidia.

avatar
juvealexx
Friday, 16.02.2018
16:21

Ima i Napoli u tom periodu utakmicu sa Romom doma i Interom u gostima ,a oba ova kluba bore se za LP tako da ne raduj se previše ,u te dvije utakmice Napoli će gotovo sigurno "prosuti" bodove , a još dolaze u Torino juventusu ,tako da "nikad ne otpisuj Juventus" ,zar ti nije bilo dovoljna "lekcija" prije 3 god 😁

avatar
Friday, 16.02.2018
20:09

da ali Napoli nema kup utakmice a ovo u LE igra rezervnom postavom.Imaju više vremena da se pripreme za meč.Plus Roma isto igra LŠ

avatar
chaki
Friday, 16.02.2018
14:30

Bas zato sto igraju protiv spala mogli su protiv lajpciga pun gas, al dobro svejedno nadam se da ce uzeti titulu

avatar
NikkiCFC
Friday, 16.02.2018
16:30

Napoli je top3 tima u LE ako idu do kraja imali bi 8 utakmica tamo do maja i to im nikako nije potrebno. Ocekivana skroz odluka i na mestu. Nije tu SPAL problem.

avatar
Wizard08
Friday, 16.02.2018
13:59

da ocekivano, ali svakako mislim da ce medjusobni duel ova dva tima resiti pitanje prvaka italije