Nemanju Matića ne brinu povrede saigrača

Autor: Miloš Marković
utorak 30.09.2014.
14:23
Izvor: Sportske.net

Čelsi se iznenada našao u situaciji da brine o povređenim napadačima, ali Nemanja Matić nije zabrinut.

Beta/AP Photo/Nick Potts/PA
Beta/AP Photo/Nick Potts/PA

Povezane vesti

Dijego Košta već neko vreme ima muke s povredom zadnje lože, ali Španac i pored problema igra i, što je važnije, postiže golove.

Ipak u odsutnom trenutku kada Murinjov tim očekuju najveći izazovi u vidu utakmice sa Sportingom u Ligi šampiona, pa derbijem sa Čelsijem, potencijalni izostanak Dijega Košte bi mogao da predstavlja veliki problem. Naročito ako se zna da je i Didije Drogba zadobio povredu.

Srpski reprezentativac Nemanja Matić, međutim, ne brine, ističe da Plavci imaju dobro ujednačen tim i da će uspeti na pravi način da porkiju i amortizuju svaki izostanak.

„Naravno, možemo bez Košte i Drogbe. Imamo dosta igrača koji postižu golove. Loik Remi je tu takođe, ne brinem za potencijalne probleme. U ovom trenutku imamo više različitih fudbalera golgeterski raspoloženih i sposobnih da postignu gol u svakom trenutku.“, rekao je Nemanja Matić, koji ipak ističe da je Košta važan deo tima.

„Naravno da bi nam nedostajao igrač kakav je Košta, koji je već postigao osam golova na šest utakmica. To je zaista velika stvar, ali verujem da smo timski dobro ukomponovani i da ne bismo imali problema.“, rekao je Matić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke