Nemanja Radonjić govori srpski da ga cela Francuska razume, zašto je morao da se izvini Le Taleku?

Autor: Darko Mitrović
subota 03.11.2018.
16:12
Izvor: Sportske.net

Da li će ovog vikenda konačno i golgeterski proraditi?

Epa/Katia Christodoulou
Epa/Katia Christodoulou

Povezane vesti

Nemanja Radonjić od dolaska u Marsej još uvek čeka na svoj prvi pogodak u dresu ovog kluba, a novu priliku imaće sutra protiv Monpeljea.

Jedan od aduta protivničke ekipe biće i Radonjićev doskorašnji saigrač iz Zvezde Damijan Le Talek, pa je francuske novinare zanimalo šta mladi fudbaler Marseja misli o defanzivcu Monpeljea.

Radonjić im je odgovarao na srpskom jeziku i tom prilikom otkrio kakvu je molbu nedavno imao od Le Taleka.

''Igrao sam sa Damijanom u Zvezdi, prošao sam lep period sa njim. Fenomenalan je momak i mislim da je dobar igrač. Video sam da je poslednju utakmicu igrao od početka.

U Zvezdi je igrao i kao štoper i na poziciji zadnjeg veznog, tako da mislim da mogu da ga koriste na više pozicija, što znači da je veoma dobar igrač.

Čuo sam se skoro sa njim, pre utakmice sa PSŽ-om, pitao me je da li imam karte za neke njegove drugove, hteli su da dođu da gledaju, ali sam mu se izvinio, ipak je to bio derbi, nisam imao, tražili su mi svi moji. Nisam mogao da mu dam i rekao sam mu da s vidimo sada kada budemo igrali protiv njih'',
izjavio je Radonjić.

Na pitanje novinara, Radonjić je još jednom prokomentarisao onu situaciju protiv Ajntrahta u Ligi Evrope, kada je napravio veliku grešku posle koje je Luka Jović doneo pobedu timu iz Frankfurta.

''Trebalo je da dodam samo desno nekom od štopera. Ja sam video da mi je Paje digao ruku, hteo sam da mu dodam dugu loptu, ali pogrešio sam i primili smo gol. Ne mogu da opišem kako sam se osećao, ali saigrači su mi rekli, kao i svi iz kluba da idemo dalje. Nadam se da ću u sledećim utakmicama da probijem led i da postignem neki pogodak'', zaključio je Radonjić, a prenosi francuski portal ''Le Phoceen''.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke