Nemanja Matić – Bod po bod, titula...

Autor: Miloš Marković
utorak 28.10.2014.
10:07
Izvor: Sportske.net

Srpski fudbaler smatra da bi bod protiv Mančester Junajteda mogao biti presudan u trci za titulom.

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Fudbalski klub Čelsi kao jedan od najvećih kandidata za titulom u Premijer Ligi odigrao je nerešeno sa Mančester Junajtedom u derbiju minulog kola.

'Đavoli' su do boda stigli u poslednjem minutu utakmice, nezadovoljstvo je bilo prisutno kod trenera Murinja, ali srpski fudbaler Nemanja Matić smatra da bi ovaj bod mogao da bude presudan u trci za titulom na ostrvu.

„Svi su iza nas i naš tim je u dobroj poziciji, to nam daje samopouzdanje. Igramo dobro, postižemo dobre rezultate i zaslužujemo da budemo u ovoj poziciji.“, rekao je Matić.

Srpski fudbaler ističe da čeona pozicija na tabeli podrazumeva i veliku odgovornost.

„Osećaj je dobar, ali je i odgovornost velika jer sada svako želi da nas pobedi, svi imaju posebne motive protiv nas. Svaki bod će biti veoma važan, naročito kada igrate protiv timova kakav je i Mančester Junajted. To je jak tim i, svi znamo, jedan veliki klub.“

„Old Traford nije mesto gde se lako uzimaju bodovi. Na kraju krajeva, nikada ne znate šta može da odluži šampionsku trku, ali možda će baš ovaj bod biti presudan po nas.“, istakao je srpski reprezentativac.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke