Nemanja Matić bez dlake na jeziku, "prozvao" najodgovornijeg za Junajtedov debakl!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 22.04.2019.
11:16
Izvor: Sportske.net

Junajted u nevolji, četvrto mesto izmiče, sledi duel sa strašnim Sitijem, Srbin se ne krije. Da li je zapečatio svoju sudbinu?

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Retko ćete ovo čuti od profesionalnog fudbalera, jednostavno, naučeni su da biraju reči, zaogrnu se frazama i pričaju o kolektivnoj odgovornosti.

Međutim, postoje i oni drugi.

Posle debakla koji je Junajted odaljio od Lige šampiona, Nemanja Matić je vrlo jasno ukazao na uzrok poraza.

"Ništa nije funkcionisalo, ali ne možemo mi da se zaklanjamo iza klinaca, uvek oni najikusniji moraju da preuzmu odgovornost. Ja sam konkretno bio najveći problem mog tima u porazu. Izgubili smo sredinu terena, poklonili im vođstvo", kaže Matić koji je krivac za drugi gol je nije zatvorio Sigurdsona.

Nemanja se inače sve češće pominje kao kandidat za odlazak, igra slabo ove sezone, ali igraju i ostali, samo što za razliku od njega traže izgovore.

Junajted je ostao samo dva boda iza Arsenala koji je izgubio od Palasa, ali čeka ih gradski derbi sa Sitijem, a onda i duel sa Čelsijem, gde bi mogla da bude rešena sudbina "Đavola".

Solskjer najavljuje podmlađivanje ekipe što bi značilo verovatno, da ako stigne Deklan Rajs iz Vest Hema, Matić odlazi, možda i u Kinu, po najveći ugovor svoje karijere.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gvozden
Monday, 22.04.2019
20:19

Tim MU je pre za Ligu 1/2/3 nego LŠ. I to da se grčevito bori za trofej prvaka te lige. Rašford jednom dao neke golove Kardifu i već se za njega otimaju Barsa, Real,... Smešno. Smoling? Mi u superligi imamo ovakvih talenata za fudbal koliko hoćeš. Ali, to je englez, pa mislimo da je nešto. Pogba je ok za špansku ili italijansku ligu. Ostali? Erera? Ko je to? Da neće neko kroz 10 godina da kaže da je ostavio traga u engleskom fudbalu, ili nedaj bože u evropskom? De Hei bi bilo bolje da beži iz MU dok nije prokockao celu karijeru. MU još nekih 10-15 godina se neće oporaviti. Već sam pisao o tome, pa neću ponavljati. Naš Matić. Samo štopera. Nije mi jasno kako to on ili treneri ne vide. Samo štopera može da igra. Tu bi mogao biti barem prosečan u ovom MU. Zato i ne igra dobro. Veznjak? Može, ali u slabijoj ekipi i u klubu sa manjim ambicijama. Rašford? Igrač za west ham i to na klupi. Ma ne vredi objašnjavati ovima što udaraju dislajkove, stručnjacima za balet i sličnima.

avatar
NikkiCFC
Monday, 22.04.2019
17:07

Kako smo im uvalili panja, pa i Lukakua na neki nacin sad nek vide ako hoce Vest Hem da ih uzme...

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Monday, 22.04.2019
12:39

Ne da nije zatvorio Sigurdsona nego kad je ovaj cimnuo u stranu da sutne ostao ceo metar u stranu, jedva se pokrenuo, mogao je da prodje ceo voz a ne samo lopta. Taj nema vise mesta ni u repki ni u Junajtedu.

avatar
kzs.mufc
Monday, 22.04.2019
12:38

Matic je ljudina jednostavno. Svoje najbolje dao je celziju. Tek po koju je odigrao dobro u junajtedu.

avatar
Monday, 22.04.2019
12:24

Kad se setim,kazu strucnjaci plakace Celzi za Maticem,evo ga 2.sezone u Junajtedu nula trofeja,a Celzi prosle godine FA-Kup ove imaju sanasu za LE,a Matic vec u fazi gde ga navijaci Junajteda teraju....

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Monday, 22.04.2019
11:34

Matke je jako posten igrac, covek. Ne bezi od odgovornosti, svestan svojih igara I ne zeli tim da trpi. Iskreno se nadam da ce se popraviti I da ga gledam u Junajtedu. Znamo koliko zna samo je stvar jel je ispao skroz iz forme ili je postao tromiji I ne moze vise da prati ritam Premijer lige. Jako me podseca na Baneta Ivanovica, samo je zakocio, priznao sebi I otisao u manje zahtevnu ligu.