Nemamo čarobnu kuglu, ali spremni smo da se kladimo, ovo je nova "trojka" Milana!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 25.12.2018.
20:35
Izvor: Sportske.net

Uzmite ovo kao aksiom, Milan će imati novog igrača sa mitskim brojem...

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Kad kažete "Malda" u Milanovoj Primaveri uglavnom su osmesi, napadač koji može da igra i kao ofanzivni vezista ima 17 godina i san da zaigra za seniorski tim.

Dres ga već čeka, osim njega niko drugi ne ispunjava uslov da ga ponese.

Dres koji je proslavio njegov otac, sada direktor kluba Paolo Maldini.

Naime, Danijel, mlađi sin legende italijanskog fudbala, po mnogima i najboljeg italijanskog defanzivca ikada je najbolji strelac Primavere, za omladinski tim je u poslednja četiri kola postigao isto toliko golova.

Zovu ga "Malda", Danijel ima ugovor do 2021. ali bi trebalo da potpiše novi i najverovatnije tokom leta bude priključen seniorskoj ekipi. O tome odlučuje i njegov otac koji se dvoumi, ne zbog fudbalskih kvaliteta sina, već komentara, ali u klubu su jasni, oni žele da zadrže Danijela.

Stariji sin Kristijan nije tako dobar, dve godine je stariji i igra u trećoj ligi za Pjaćencu, kalio se po Malti, igrao za Ređinu, on je kao i otac levi bek, ali nema kvalitet za Milan.

Danijel ima, samo jedan Maldini može da nosi broj "3" koji je povučen i ako se izbori za mesto u ekipi, momak rođen 2001. će poneti slavni dres.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Wednesday, 26.12.2018
16:22

Koji je pritisak na tom momku....

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Wednesday, 26.12.2018
01:45

E ako je uopste pitanje da li je Maldini najbolji defanzivac u istoriji fudbala onda stvarno ne znam ko je...Da je pravde o covjeku bi se pricalo kao o jednom od najboljih igraca ikad uopste,ne samo kad su defanzivci u pitanju...Malo igraca moze da se pohvali sa toliko trofeja,toliko godina konstantnog kvaliteta,tolike izdrzljivosti,tolike profesionalnosti i toliko EPSKIH utakmica i licnih partija...Jedini covek koji je mogao da u isto vrijeme oduzme igracu loptu ali ga i predribla,znaci to je poezija prakticno sta je on radio.Ne dotakne protivnickog igraca,uzme mu loptu nogom i provuce mu je kroz noge,ili se okrene oko njega...m a j s t o r

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 26.12.2018
17:56

O B J A S N I O

avatar
Alexander Stonsky
Tuesday, 25.12.2018
22:30

Kristijan je stariji 5 godina, '96 je godište. Šteta za njega što nije napravio dobru karijeru, ali i ovaj mlađi kad bi postao neki igrač super bi bilo.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 25.12.2018
22:03

Najboljeg SVETSKOG defanzivca ikada.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 26.12.2018
19:35

Realan kao i uvjek Aplauzi i cestitke

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 27.12.2018
06:15

Hajde da vidimo da li ces ovo samo meni napisati ili jos nekom ovde...