Nema uslova, rat na ulicama otkazao "Superklasiko"!

Autor: Nikola Miloradović
subota 24.11.2018.
23:29
Izvor: Sportske.net

Pomeran je termin odigravanja više puta, ali je na kraju postalo jasno da revanš meč finala Kopa Libertadores neće biti odigran.

BETA/AP Photo/Christian Palma
BETA/AP Photo/Christian Palma

Povezane vesti

Boka i River su odigrali 2:2 u prvom meču na "Bombonjeri", revanš je trebalo da se odigra večeras u 21h na "Monumentalu", ali su se desili nemogući incidenti.

Najpre je autobus sa igračima Boke ruiniran, nakon kamenovanja od strane navijača Rivera, potom je policija smirivala situaciju suzavcem, gas je ušao u sam autobus, te je nekoliko igrača Boke završilo u bolnici.

Nakon toga je usledio pravi rat na ulicama, policija je pokušavala da uspostavi red kako bi se utakmica odigrala, ali nisu uspeli, nastao je opšti haos.

Na kraju, iako je Đani Infantino insistirao da se utakmica odigra, čitav događaj je pomeren za sutra od 21h!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 25.11.2018
05:33

Ludi infantino u skladu sa svojim prezimenom, predlog nebulozan do bola.

avatar
petar000
Sunday, 25.11.2018
02:28

Nista jadnije od napada na igrace protivnicke ekipe.

avatar
Kevu10
Sunday, 25.11.2018
01:08

Kakvi ste moroni.. A dje otkazana..

avatar
Los Vikingos
Sunday, 25.11.2018
00:37

Taman sam se spremio da gledam, i onda ovi huligani prekinu utakmicu...
Nadam se da ce nekad svaka drzava usvojiti Britanske zakone sto se ''navijaca'' tice!

avatar
Čeki
Sunday, 25.11.2018
03:07

Mora da se razvije sistem i izgrade zatvori za to. Jer ako nemas kapacitete i razvijenost, dzaba dobar zakon koji ne funkcionise u praksi, plus ako to uvedemo, svi mecevi ce izgledati ko mecevi englskih klubova, ko u pozoristu (ako se dosledno sve sprovede).

avatar
Čeki
Monday, 26.11.2018
16:37

Oni su ispred jer su uspeli da iskoriste mentalitet koji Englezi imaju. Mi takav nemamo i bez obzira sto je ono sto si nabrojao zabranjeno, u praksi ne funkcionise plus imamo krivicno delo izazivanja nereda na sportskim priredbama i nije se bas pokazalo u praksi (mada ni delo nije bas super definisano).

avatar
Los Vikingos
Monday, 26.11.2018
01:55

Ne mora da bude kao u pozoristu, moze i da se stoji i da se navija, ali bez upadanja navijaca na teren, bez gadjanja igraca bakljom i raznim drugim predmetima. Bez vredjanja na nacionalnoj osnovi, bez rasizma, bez dimnih bombi, bez dinamita itd. Igraci moraju da su maksimalno bezbedni u svakom slucaju. A to za zatvore...nije tesko napraviti jos jedan. Suditi im velikom kaznom i to sve javno, onda kada 50-tak njih dobiju 2-3 godine zatvora plus par hiljada eura kazne, vise nikom nece padnuti na pamet da uradi nesto slicno. Pravila moraju da postoje i da se postuju, zato su Britanci ispred sveta godinama, zna se sta se sme a sta ne sme.