Nema šale, Bejl postaje omladinac!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 09.05.2019.
10:45
Izvor: Sportske.net

Stvar je i više nego ozbiljna.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Pred Geretom Bejlom je leto velikih odluka.

Velšanin nikako da se istakne kao ključni fudbaler Real Madrida još od trenutka kada je stigao na Bernabeu za ogroman novac.

Odlaskom Kristijana Ronalda očekivalo se da će nekadašnji fudbaler Totenhema postati najvažnija karika u "Kraljevskom klubu", međutim sada je došao blizu toga da trenira sa omladincima!

Naime, španski mediji navode da je Bejlu predočen ultimatum - ili će napustiti klub ovog leta ili će biti prebačen u drugi tim Reala Kastilju koji je sastavljen pretežno od igrača iz omladinske škole kluba.

Madriđani su veoma ljuti na njegovog menadžera koji je u nekoliko navrata isticao da njegov klijent želi da ostane u Realu do kraja svog ugovora koji važi do leta 2022. godine.

Zidan Bejl

Zinedin Zidan takođe želi da mu vidi leđa, nije ga uvrstio u tim proteklog vikenda, pa je jasno da je rastanak jako blizu.

I pored toga, Bejl je istakao da želi da se bori za svoje mesto u timu, ali Real bi radije da ga proda i oslobodi prostor za plate pošto Velšaninova iznosi 500 hiljada funti na nedeljnom nivou...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Friday, 10.05.2019
15:45

On je i dobar plata 15 miliona i na klupi,Sancez ima platu 30 miliona i radi istu stvar.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 09.05.2019
11:24

Stalno prica da zeli da se bori za mesto u timu...a kad dobije priliku da igra vidi se da je indisponiran i da mu se jednostavno ne igra...

avatar
Slobodan Dragojevic
Thursday, 09.05.2019
11:08

Da,i?Čovek će ladno da trenira sa klincima,to mu je posao,doduše fenomenalno plaćen.Da mladje podsetim na slučaj Bingulac u Zvezdi.Taj vrli nacionalistčki tim je u to vreme imao kako doliči partijsku organizaciju.Tu se Binge gadno zameri,pa medju omladince on i čini mi se Atanacković.Ugovor na deset godina.Momak uredno trenirao i učio,davao ispite sve do doktorata.Nešto malo kasnije igrao u Veležu.Sada naš ambasador.Nisu svi fudbaleri moroni.

avatar
RocknRolla
Thursday, 09.05.2019
10:53

Bejl u Junajted u zamenu za De Heu.

avatar
Don Carlo
Thursday, 09.05.2019
10:52

Lika ne zanima fudbal uopste, samo sta radi igra golf, nije ni pokusao da postane dio tima i ekipe svo ovo vrijeme, igra ocajno, al nece da ode iz kluba jer ima platu koliku ima. Kad najzad bude otisao, vec vidim komentar 'otjerali legendu kluba'... Ako zna kad je Real osnovan eo...

avatar
Boran83
Thursday, 09.05.2019
10:51

Za 500 hiljada funti nedeljno bih sedeo na ladnom betonu. Pa sta i ako ga premeste sa omladincima bilo bi mu tamo zezanje odradi trening popije neki tamo sokic ode kuci.

avatar
Wolverine
Thursday, 09.05.2019
10:50

Tako je Gerete. Izmuzi što više možeš nezahvalni Madrid.