"Nema pobede bez Nojera"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 25.03.2019.
11:58
Izvor: Sportske.net

Mnogi se u Nemačkoj ne bi složili sa ovom konstatacijom, ali reprezentativni čuvar mreže ima punu podršku stručnog štaba i Saveza.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Uoči početka novog kvalifikacionog ciklusa u Nemačkoj se povela debata da li Manuel Nojer i dalje zaslužuje da bude "broj 1" u državnom timu.

Joakim Lev je sve dileme po tom pitanju otklonio u prijateljskom susretu sa Srbijom koji je Nojer počeo sa kapitenskom trakom na ruci.

Mark Andre ter Štegen dobio je šansu u nastavku meča, a juče je Nojer ponovo upisao svih 90 minuta u takmičarskom susretu sa Holandijom.

"Panceri" su slavili u Amsterdamu uprkos tome što su primili dva gola, a odmah nakon utakmice Nojeru je stigla poruka koja svedoči o tome koliko ga u stručnog štabu i Savezu cene.

"Manuele, bez tebe nema pobede", stoji u statusu na zvaničnom Tviter profilu FS Nemačke.

Nojer nakon povrede zbog koje je propustio gotovo celu prethodnu sezonu više ne brani na nivou koji je bio prepoznatljiv za njega.

Utisak je da Savez i Joakim Lev i dalje imaju bezgranično poverenje u golmana Bajerna i ostaje da se vidi hoće li Nojer uspeti da im se oduži u nastavku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anthony
Monday, 25.03.2019
13:07

Sinoc odbranio dva nemoguca suta, i podsetio na stare dane, mada mislim da kada se vec radi totalna smena generacija treba dati sansu Ter Stegenu koji fenomenalno brani prethodne 2 godine, imaju i Lena koji je poceo da pruza odlicne partije za Arsenal, tu je Trap po potrebi..