Nema odmora za Mitra - Nakon "Super Orlova" kreće u lov na "Kanarince"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 30.03.2018.
15:31
Izvor: Sportske.net

Tri dana nakon što je u prijateljskoj utakmici sa Nigerijom postigao dva gola u dresu "Orlova" Aleksandar Mitrović nastupiće za Fulam na gostovanju Noriču.

fulhamfc.com
fulhamfc.com

Povezane vesti

Pre samo tri dana Aleksandra Mitrovića gledali smo u susretu reprezentacija Srbije i Nigerije i to na veoma visokom nivou.

Već danas srpski internacionalac ima obaveze u klubu za koji nastupa kao pozajmljen igrač Njukasla, a nema nikakve sumnje da navijači Fulama očekuju još jednu dobru partiju "Mitrogola".

Fulam se u okviru 39. kola Čempionšipa sastaje sa ekipom Noriča na "Kerou Roudu", a menadžer gostujućeg tima Slaviša Jokanović uvrstio je Mitrovića u startnu postavu.

Biće to treća utakmica koju će Aleksandar Mitrović odigrati u osam dana ali Jokanović očito nije imao izbora već je raspoloženog napadača uvrstio u startnu postavu za duel sa Noričom jer su Fulamu bodovi preko potrebni u trci za plasman u Premijer ligu.

Ukoliko računamo mečeve koje je odigrao za klub i reprezentaciju koje je odigrao u poslednjih 40 dana, Aleksandar Mitrović je postigao ukupno devet golova i to je razlog što Jokanović ne sme sebi da dozvoli luksuz da ga izostavi iz startne postave.

Utakmica Norič - Fulam počinje u 16 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mangus
Friday, 30.03.2018
16:05

Sreca je sto smo protiv nigerije igrali u engleskoj pa nije morao mnogo da putuje