Nema mesta kod Sarija, u januaru sledi odlazak!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 13.11.2018.
14:07
Izvor: Sportske.net

Talentovanom fudbaleru su potrebni minuti.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Mauricio Sari je od Čelsija napravio ozbiljnog konkurenta za sam vrh tabele, trenutno su treći sa četiri boda zaostatka za liderom Sitijem i igrači su vidno zadovoljni.

Ipak, u takmičenju kakvo je Premijer liga nema mesta da svaki fudbaler dobije minutažu, prednost imaju kvalitetniji i iskusni.

Zato je Sari odlučio da Kaluma Hadson-Odoija pošalje negde na pozajmicu već ovog januara kako bi stekao iskustvo igranja u najačoj engleskoj ligi.

Hadson-Odoi važi za jednog od najtalentovanijih igrača Evrope u svom uzrastu i "Plavci" očigledno ne žele da ga izgube.

Ukoliko se ne javi niko iz Premijer lige, sasvim je sigurno da će Derbi na čelu sa Frenkom Lampardom uzeti u obzir ovu opciju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Стерлинг Арчер
Tuesday, 13.11.2018
17:10

Odlično, greota da dečko koji je ovako pokidao na pripremama ne igra

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 13.11.2018
21:52

Pozajmica je bila logican izbor. Ipak istice mu ugovor leta 2020. Mora to da produzi i onda bih ga pustio na jedno 2 sezone u Bundesligu. Vratice se kao jedan od najboljih igraca u evropi. A pustiti ga krajem januara kako bi odigrao FA CUP protiv nizeligasa. Mada ide i Mozes ne verujem da ostajemo na tri krila za dve pozicije.

avatar
Carina_11303
Tuesday, 13.11.2018
16:20

Bacamo talente i posle kao "ju, zašto mora ovoliko da košta kvalitetan igrač". Suva inteligencija pustila Mbapea da ode uz konstataciju da "Čelsi već ima Abrahama". Upropastili smo Musondu i tako ćemo i ovog klinca. A kad pregore Azar, Pedro i Vilijan, onda će biti čuđenja. Zašto Odoi nije odigrao 4 utakmice u LE i recimo protiv Derbija u liga kupu, neće mi biti jasno. Mada, možda Sari forsira ova smešna takmičenja da bi pokušao bar nešto da osvoji u prvoj sezoni. Treba dati šansu i Mozesu na desnom beku, Aspi je horor. Ne znam ni zašto se tako lako odrekao Bačuaija i doveo Žirua koji je dao cela tri gola od januara.