Nema kraja, Murinjo zbog "lajka" otpisao i kapitena

Autor: Vladimir Stojanović
petak 14.12.2018.
10:38
Izvor: Sportske.net

Ni govora o produžetku ugovora, igrač sa najdužim stažom u klubu "zaleđen", mada će verovatno zbog povreda morati da ga ubaci u tim u nedeljnom derbiju...

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Šta se dešava sa Antoniom Valensijom. Bio je povređen, ali teško će dobiti ponovo poverenje Murinja, letos ga je kritikovao da se iz Ekvadora vratio nespreman i debeo, ali je Južnoamerikanac morao da igra, drugog rešenja na desnom beku Murinjo nema.

Međutim, sada je Dalot pokazao da može na njega da se računa, a Murinjo se zakačio sa kapitenom u oktobru, kada je ovaj lajkovao post na Instagramu u kome se traži da trener bude smenjen posle remija protiv Valensije.

Agent igrača je boravio u Mančesteru, Junajted ima opciju da produži, kao i De Hei, ugovor Valensiji na još jednu sezonu, Ekvadorac zarađuje nešto manje od šest miliona evra godišnje, ali izgleda da klub to neće učiniti, pa bi kapiten mogao da bude slobodan na leto.

Ima ponudu Vest Hema i španskih klubova, na "Old Trafordu" je od 2009. kada je stigao iz Vigana, igrač sa najdužim stažom u klubu, odigrao je blizu 350 utakmica za Mančester Junajted.

Murinjo bi mogao da mu pruži šansu u nedelju pod prinudom, Dalo je povređen, kao i Darmijan, pa će iako nevoljno verovatno morati da u derbiju Valensiju stavi u tim.

Inače, njih dvojica, osim zvanično, ne govore već par meseci...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 15.12.2018
01:13
avatar
DEL PIEROO
Friday, 14.12.2018
16:08

Mislim da su veci problem igraci i klinci koji su umislili da su zvezde pa i ovi stariji se usemili sa njima, kapiten kluba da lajkuje post da trener treba biti smenjen? Na klupu do kraja sezone i onda transfer

avatar
Agent Provocateur
Friday, 14.12.2018
12:24

Ma Murinjo nema sa kim se nije posvadjao. Kada ode kuci svadja se i sam sa sobom.

avatar
mrancic
Friday, 14.12.2018
11:56

Da kim govori Murinjo.A ugovor mu ne treba produžiti.I kakav mu je voljni moment protiv Liverpula?Haos!

avatar
NikkiCFC
Friday, 14.12.2018
21:50

Liverpul nije pobedio Junajted poslednja 5 meca. Ne ume Klop protiv njega.