Nema golmanske solidarnosti, Alison napao kolegu!

Autor: Stefan Matić
petak 30.10.2020.
14:53
Izvor: Sportske.net

"Mersisajd" derbi i dalje u mislima "redsa".

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Liverpul se sprema za sutrašnje kolo PL. U goste dolazi Vest Hem koji će biti bez Mikela Antonia, dok će "redsi" imati šarenoliku odbranu.

Posle povreda Van Dajka a potom i Fabinjo, jedino je Džo Gomez siguran pozadi. Očekuje se da će Klop dati priliku 23-godišnjem Filipsu pored engleskog reprezentativca.

Potez Džordana Pikforda, to jest nemili start nad Van Dajkom, koji može odrediti sezonu Liverpula je još uvek aktuelan. Vajnaldum i Adrijan nisu mogli da razumeju potez engleskog čuvara mreže, Holanđanin je čak rekao da Pikford glupo odreagovao.

Usledile su i pretnje navijača prema golmanu Evertona, a kritikama se pridružio i Alison.

"Svaki golman ima svoj način igre, drugačije se kreće, ali u toj situaciji 100% to nije bio neophodan potez. Ali misleći šta ja imam na umu kada sam u sličnoj situaciji, idem do kraja da završim situaciji, ako idem meko znam da protivnik može dati gol. Svako ima svoj način istrčavanja. Ne slažem se kako je Pikford to uradio, svi su to mogli da vide, bio je to nepotreban potez", izjavio je Alison za svog kolegu.

Van Dajk

Everton i Liverpul su izjednačeni na vrhu tabele sa po 13 bodova, "redsi" dočekuju Vest Hem u 7. kolu dok "karamele" gostuju Njukaslu.

baner 6

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 30.10.2020
16:14

Pomalo je kontradiktoran.

avatar
_mladen_
Friday, 30.10.2020
18:07

Lepo je rekao, ako ideš ne ideš mesarski sa dve noge na igrača, već agresivno ali na golmanski način. Ja ne znam ko je ikad video da najbolji golmani startuji ovako na igrače. Kao što kažu za njega, golman koji ne ume da koristi ruke.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 01.11.2020
21:21

Pomalo znaci da malo mozda i nije.

avatar
Normal one
Friday, 30.10.2020
18:10

Cudno je prevedena izjava. Hteo je da kaze "imajuci u vidu da i ja istrcavam ostro kako protivnik ne bi dao gol" ( dakle razmotrio je situaciju iz svog ugla) opet ne moze da nadje opravdanje za Pikfordov "start".