Nema dalje - Salah 'obrnuo igricu'!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 13.05.2018.
12:48
Izvor: Sportske.net

Sezona iz snova za "prvu violinu" Liverpula.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Teško je posle svega što je Mohamed Salah uradio u sezoni na izmaku pronaći prave epitete da se prvotimcu Liverpula oda priznanje za sjajne partije.

Uoči utakmica poslednjeg kola Premijer lige saopšteno je da je reprezentativac Egipta proglašen za najboljeg igrača engleskog prvenstva u sezoni 2017/18!

Ovo je peto individualno i svakako najveće priznanje koje je Mohamed Salah poneo u sezoni na izmaku čime je samo potvrdio da mu nije bilo ravnog u Engleskoj.

"Jako sam srećan, čast je osvojiti ovu nagradu. Uvek mi je bilo u glavi da želim da se vratim u Premijer ligu i dokažem se pred ljudima koji su tvrdili kako nisam uspeo u prvom mandatu", rekao je Salah nakon što je ozvaničena vest da je proglašen za najboljeg igrača engleskog prvenstva.

Konačna odluka je očekivana, osim Kevina de Brujnea prvotimac Liverpula nije imao pravu konkurenciju u Engleskoj.

Salah je u sezoni na izmaku tri puta proglašavan za najboljeg igrača meseca u Premijer ligi tako da je bio prvi favorit za zvanje najboljeg u čitavoj sezoni.

Ovim priznanjem Salah je kompletirao spisak individualnih nagrada koje su mu uručene za ostvarenja u sezoni 2017/18. Egipćanin je proglašen najboljim igračem u izboru kolega i novinara, a ista priznanja poneo je kada su birali navijači Liverpula i sam klub.

Krunu na sva individualna priznanja predstavlja nagrada koji je Mohamed Salah dobio u rodnom Egiptu gde je proglašen za najboljeg igrača u 2017. godini.

Najbolje od svega, za Salaha najvažnije bitke tek predstoje jer će nastupiti u finalu Lige šampiona ali i na Mundijalu sa svojim nacionalnim timom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

27 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
L F C
Sunday, 13.05.2018
15:06

Bravo ljudino, bravo majstore. Naklon do zemlje.

avatar
Sunday, 13.05.2018
15:00

Stvarno je zasluzio sve nagrade ove sezone. Odigrao je brutalno. Svi nepristrasni navijaci ce se sloziti da je zasluzio.

avatar
Logika i argumenti
Sunday, 13.05.2018
13:52

Svaka cast Salahu al nemojte molim vas krenuti raspravu za zlatnu loptu...Sacekajmo ligu sampiona,svetsko prvenstvo i dva meseca naredne sezone...Ko u tom razdoblju bude prednjacio sa statistikom i trofejima kao i individualnim nagradama zasluzice zlatnu loptu...

avatar
Sunday, 13.05.2018
13:08

Kevin De Bruine je pokraden najstrasnije,oduzeta mu je nagrada radi coveka koji samo daje golove toliko o tome,a ovaj sto je gradio,vodio igru 90.min Sitija je potpuno nebitno,videli smo Salaha protiv Celzija ne moze da zadrzi loptu u nogama 5.min klasican gol igrac sa njuhom nista vise od toga,tehnika prosek.....

avatar
Kolos
Sunday, 13.05.2018
13:37

Kad De Bruyne odigra 4 utakmice u dve nedelje na najvisem nivou pitaj ga da li moze da trci. Inace, KDB je elitni igrac, nemoj me pogresno shvatiti, ali nije niko robot. Imao je on pad forme pre Salaha, ako vec umor tako nazivamo.

avatar
Logika i argumenti
Sunday, 13.05.2018
13:43

Druze zasto postavljas ovo pitanje? Pa Ronaldo samo postavlja nogu u 16. metara na zavrsni pas i najbolji je igrac sveta...Ne znam sta nije jasno..

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Sunday, 13.05.2018
13:02

steta sto niko ne pocinje da vodi lobi da salah osvoji zlatnu loptu,jer je realno zasluzio...Cak i da Real osvoji to nece biti zbog individualne sezone Ronalda koji se ove sezone dosta cuvao,i iako ce i dalje biti najzesci fudbaler na terenu,najzeljniji pobjede,jednostavno nije fer da bude proglasen za najboljeg igraca samo zbog svog karaktera...Salah je tu cijele sezone asistira daje golove dribla trci najvise,kao i Mesi,ali mesi moze da zaboravi na nadu posle one eliminacije od rome...Ne vidim cetvrtog kandidata,a od ova 3 zaista smatram da salah najvise zasluzuje..ako mislite drugacije zelim drugarsku raspravu i dijeljenje perspektiva u komentarima na ovaj komentar ;)

avatar
Jason
Sunday, 13.05.2018
13:29

Nejmar ako osvoji Sp i bude Brazilov najbolji igrac...

avatar
_mladen_
Sunday, 13.05.2018
15:39

Nema sanse da se to desi, Brazil ce se raspasti pod pritiskom.

avatar
myspace
Sunday, 13.05.2018
13:46

Ja sam navijac Rome, znam kako je salah igrao ranije podigao je svoju igru to stoji. Ali daleko da je zasluzio zlatnu loptu ako ne osvoji neki trofej. Ja sam uvek za to da igrac recimo koji osvoji i najvise doprinese ekipi osvoji zlatnu loptu. Salah ako ne osvoji LS nema potrebe da se nada. Titulu treba da osvoji neko ko bude osvojio SP.