Neko pije, neko se drogira, on jede! Kakav Falkao, ovo je zamena od 100 kilograma!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 22.02.2018.
11:42
Izvor: Sportske.net

Sećate se njega? Mladi reprezentativac Brazila, osam godina kasnije i dalje igra, mada mu nije lako...

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Porto je poznat kao klub koji ume da iskopa biser u Južnoj Americi, Falkao, Džekson Martinez, da ne nabrajamo dalje na kome su sve zaradili silne milione, ali su uspeli i da kupe najdebljeg fudbalera na svetu.

Doduše, tada, iako je imao problema sa kilogramima nije bio ovako debeo, ali ubrzo su postali svesni da su bacili 6 miliona evra.

Valter Enrike Da Silva je bio projektovan na početku decenije kao zamena za "Tigra", mladi reprezentativac Brazila je stigao iz Internasionala, na početku karijere je imao tešku povredu, ali pričalo se da se radi o fantastičnom talentu.

Klub iz Porto Alegrea ga je prodao u Portugal, u prvoj sezoni je Silva menjao "Tigra", nije bio loš, 10 golova u 25 mečeva.

Ali, onda su kola krenula nizbrdo. Kada je trebalo, posle odlaska Kolumbijca u Atletiko da bude standardan, odigrao je očajnu sezonu, dva gola u ligi, pa su krenule pozajmice. Prvo Kruzeiro, Gojas, Fluminense, Atletiko Paranaense, negde je davao golove, negde ne, onda prošle godine nije ni igrao fudbal, pa se sada vratio, potpisao je ugovor sa Paisanduom.

Problem je što su suvišni kilogrami sada postali gojaznost, lik je visok nekih 176 centimetara, a ima više od 100 kila. Dvadesetak dana je trenirao sa klubom, pustili su ga na teren, bilo ga je teško gledati kako se muči.

"Znam, drugi fudbaleri se drogiraju ili piju, ja nemam te poroke, ali volim da jedem. Ipak, smršaću, nisam se odrekao fudbalskog sna",
kaže Da Silva ili Valter kako ga zovu u Brazilu, inače fudbaler koga je u prvi plan gurnuo sadašnji brazilski selektor Tite, za koga Valter kaže da mu je drugi fudbalski otac...

Za Rusiju je kasno, ali ko zna, tek ima 28 godina, možda ga još čekaju velike stvari u karijeri...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
soru
Thursday, 22.02.2018
14:35

tek ima 28 godina? mozda ga cekaju velike stvari u karijeri? pa mozda i mene cekaju...ja imam 22....doduse fudbal nisam igrao nekih 5-6 godina al nikad se ne zna

avatar
MaNcHesTeR_ed
Thursday, 22.02.2018
13:36

Pa i hrana je vrsta droge ako se prekoraci doza...

avatar
Crveno boja ljubavi
Thursday, 22.02.2018
12:47

Sve sve sve,ali LIK? Ozbiljno novinarstvo.