Nekada u Premijer ligi, sada je tako u Primeri

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 27.11.2017.
22:17
Izvor: Sportske.net

Dokaz koliko će borba u Španiji biti tvrda do kraja sezone?

EPA-EFE/MANUEL BRUQUE
EPA-EFE/MANUEL BRUQUE

Povezane vesti

Valensija i Barselona su remizirali 1:1 i to je još jedan od derbija između prve četiri ekipe koji je završen bez pobednika.

Verovali ili ne, svi međusobni okršaji Barse, Reala, Atletika i Valensije u dosadašnjem delu sezone završeni su podelom bodova.

Do sada je odigrano šest mečeva, još uvek se nisu sastali ove jeseni Real Madrid i Barselona, dok su se svi ostali susreli ove jeseni.

Zanimljivo, donedavno se govorilo da je Premijer liga interesatnija upravo zbog okršaja najvećih timova, a sada zbog dominacije Sitija deluje da će u Primeri ove sezone biti mnogo veća borba.

Ipak, ruku na srce, još uvek je rano za takve prognoze, ali valja imati na umu pred naredne derbije u Španiji kako su se završili svi dosadašnji:

Real Madrid - Valensija 2:2
Valensija - Atletiko Madrid 0:0
Atletiko Madrid - Barselona 1:1
Atletiko Madrid - Real Madrid 0:0
Valensija - Barselona 1:1

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Clásico leyendas
Tuesday, 28.11.2017
10:50

prilicno tesno

avatar
DuskovicSRB
Monday, 27.11.2017
23:38
avatar
Маркус19
Monday, 27.11.2017
23:31

Све уједначенија Примера што се врха тиче. Ипак, ''слабији'' тимови у Примери су много слабији него они ''слабији'' енглески. Типа Алавес, Депортиво, Лас Палмас и остали фењераши су много слабији од рецимо Њукасла, Вест Брома, Кристал Паласа, итд... Опет што се врха тиче, ту су Шпанци јачи јер имају резултате у Европи. Реал, Барса и Севиља пре свих, па и Атлетико са своја два финала у претходних пар сезона. Респект Шпанцима!

avatar
Shang Tsung
Wednesday, 29.11.2017
14:50

na osnovu cega je Deportivo slabiji od Vest Broma,jel treba da ti verujemo na rec,pa prosle godine je Celsi osvojio 93 boda,kao i Real,a evo Siti je dao 43 gola na 13 meceva,a dobio ih 12,mora malo argumenata...