Nekad Peđa, danas Luis - Prokletstvo zvano "29. jun" pogodilo i Suareza, Peru u polufinalu!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 29.06.2019.
23:16
Izvor: Sportske.net

Urugvajci ispali.

EPA-EFE/Joedson Alves
EPA-EFE/Joedson Alves

Povezane vesti

Reprezentacija Urugvaja je danas bila bolji tim, ali nije imala sreće, a ni snage da dođe do gola Peruanaca koji su se strpljivo branili.

Na kraju, 0:0, Peruanci su posle penala (5:4) uspeli da se plasiraju u polufinale koje će igrati protiv Čilea.

U 25. minutu se desio jedan od bitnijih momenata, tada je Edinson Kavani bio u velikoj šansi za postizanje gola, ali nije uspeo da je realizuje.

Kasnije je u 60. minutu isti igrač postigao gol, ali je nakon VAR intervencije sudija pokazao da je lopta za Peru zbog ofsajda, tako da Urugvajci na ovom meču nisu imali ni sreće.

Peruanci su se branili i odbranili, a onda penali.

Prvi je na scenu stupio Luis Suarez, ispostavilo se da je veliki tragičar, pošto je jedini promašio penal. Golman Perua mu je odbranio udarac, pogodio je stranu, Suarez je šutirao prilično jako, ali nije vredelo.

Izgleda da je Suareza pogodilo prokletstvo Peđe Mijatovića koji je na isti dan pre 21 godinu promašio penal protiv Holandije.

Do kraja svi sigurni, Peru je u polufinalu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wolverine
Tuesday, 02.07.2019
10:18

Koliko je zabavno kad Lui skrivi hahah. Uvijek prvi kmeči i skače na svaku sudijsku odluku. Karma.

avatar
adidas forever
Sunday, 30.06.2019
12:49

Bez VAR-a bi barem jedan od 3 gola Urugvaja bio priznat i Urugvaj bi bio u polufinalu. Ovako je sve ispravno mada ne i pravedno sa obzirom na sve što se dešavalo na terenu. Urugvaj je bio ubeđen da će preskakanjem igre i dugim pasovima sigurno do pobede, a kada se to nije desilo jasno je bilo da sa onom nervozom i besom nemaju šta da traže u penal seriji protiv presrećnih fudbalera Perua, koji su kraj utakmice dočekali kao da su već u polufinalu.

avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 30.06.2019
00:01

Od cetiri meca na tri krompirici, uzasan fudbal na ovom prvenstvu ili niko nista ne napravi ili jedna repka dominira terenom, slab fudbal jako slab

avatar
Saturday, 29.06.2019
23:38

Nekad sam sa uživanjem pratio prvenstvo Južne Amerike. Bez obzira na rivale, utakmice su uglavnom obilovale prelijepim potezima i velikim brojem golova. Danas je patnja gledati ih. Da nema penala, smorio bih se.

avatar
Boixos_Nois
Sunday, 30.06.2019
14:21

Reprezentativni fudbal je u padu. Portugal osvoji EURO sa svim onim neriješenim utakmicama, prošle godine na SPu bi pola utakmica završilo 0-0 da nije bilo VARa i svih onih silnih penala u svakoj drugoj utakmici, a evo sada i na Kopa Americi. Užas.

avatar
Amar Zornic
Saturday, 29.06.2019
23:20

Tuzno , ispao je zasigurno najbolji tim Juzne Amerike . Iako je sudija imao VAR jako sumnjive situacije pogotovo kod ponistenog gola Kavanija , mada i kod Suarezovog su odlucivali centimetri . I eto na kraju peru koji je popio petardu od Brazila i koji danas nije imao suta u okvir ide u 1/2 XD