"Neka umrem odmah, ako sam ga vređao na rasnoj osnovi..."

Autor: Vladimir Stojanović
subota 22.09.2018.
09:18
Izvor: Sportske.net

Apenini i dalje bruje oko slučaja "Daglas Košta".

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Da li je pre pljuvanja i svega što je učinio Daglas Košta, fudbaler Sasuola vređao Brazilca na rasnoj osnovi?

Sam Daglas Košta je rekao da niko ne zna šta mu je fudbaler Sasuola rekao, a izvinio se svima, osim igraču rivala.

To je odmah poteglo priče o rasističkoj uvredi, a Alegri je rekao da je Košta sjajan momak i da nikada u karijeri nije napravio ništa slično.

Bilo kako bilo, Brazilac je kažnjen sa četiri meča, usput se i povredio u Madridu, ali mediji su nastavili da prozivaju Di Frančeska, inače sina Rominog trenera da je rasista.

"Neka umrem ovde, ako sam mu rekao bilo šta slično. To su laži, sigurno je da mu nisam rekao ništa prijatno, na terenu se rivali ne obraćaju jedni drugima sa 'gospodine', bilo je psovki, sa obe strane, ali rasizam, treba da vas je sramota da izmišljate", rekao je ogorčeni fudbaler Sasuola.

"Nikada u životu nikome se nisam obratio na taj način, ovim stavljam tačku na priču, a svima koji su me vređali u medijima, i na društvenim mrežama, neka je na čast", završio je mladi fudbaler.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
scofield
Sunday, 23.09.2018
23:46

Muka mi je vise od ovih crnaca i tog “rasizma”

avatar
stevan_vasic90
Sunday, 23.09.2018
20:29

Ja verujem ovom momku. Ma hajde molim te, jedva se cekaju situacije poput ove, pa da krene prica o nekakvim ljudskim pravima. Danas svako trazi neka svoja prava. A niko nece da se prihvati nikakvih obaveza. Svaka “ugrozena” grupa iza koje stoje razne organizacije, koje se bore za prava iste(citaj: ogroman profit i moc), vrlo cesto svoj povlasceni polozaj zloupotrebljava na najgnusnije moguce nacine. Tako tamnoputi ljudi, sta god da im uradis ili kazes, optuze te da je to na rasnoj osnovi i da si rasista. Zene te optuze za seksizam. Pripadnici LGBT za homofobiju. Jevreji za antisemitizam. Jos ako imaju medije na svojoj strani, ti si unapred kriv, bez obzira na presudu. Uostalom, procitajte sta je Sokrat, jos pre gotovo dva i po milenijuma, govorio o demokratiji i “ljudskim pravima” i bice jasno u kako trulom i licemernom svetu trenutno zivimo. Po zanimanju sam inace pravnik, pa mi je neke stvari jos teze da svarim. Jer sam shvatio da pravo nije isto sto i pravda i da te dve stvari nikako ne idu zajedno.

avatar
The_Matrix
Saturday, 22.09.2018
11:36

Igraci tamne puti kada god dodje do nekih carki ili ovakvih stvari pozivaju se na rasizam. Brazilci su takvi, nema tu finoce, uljudnosti.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 22.09.2018
10:14

Ajde nema veze bilo pa proslo

avatar
amigo999
Saturday, 22.09.2018
09:51

Ne opravdavam Kostu, ali njegovo pljuvanje (sto je naravno neprihvatljivo) nije cela istina dogadjaja. Neznamo zasto je Kosta pljunuo Franceska. Postoji razlog, ovaj mu je nesto uradio pre toga?