Nejmarove čarolije za kraj kontroverzne utakmice!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 09.12.2020.
20:35
Izvor: Sportske.net

Sjajno veče za Nejmara.

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Rutinska i najubedljivija pobeda Pari Sen Žermena ove sezone u Ligi šampiona, ispostavilo se da je dovoljno za prvo mesto u grupi.

Ekipa Tomasa Tuhela je nakon užasnog početka i dva poraza u tri utakmice, vezala tri pobede, a poslednju danas protiv Bašakšehira sa 5:1.

Ova utakmica će ostati upamćena po tome što je igrana dva dana i zbog skandala koji se desio sinoć kada je rumunski sudija imao rasistički ispad prema klupi Bašakšehira.

Utakmica je sinoć bila prekinuta u 14. minutu, a danas je nastavljena.

Nejmar je čekao samo sedam minuta danas da se upiše u strelce, igrao se 21. minut utakmice, prava majstorija Brazilca, prvo protura loptu kroz noge, a onda plasira loptu u suprotan ugao - 1:0.

U 38. minutu meča novi gol u mreži Turaka, Nejmar je tražio loptu u kontri, dobio je od Mbapea, i pogodio uz male probleme, malo je falilo da golman gostiju odbrani ovaj udarac.

Do kraja poluvremena Mbape iz penala uspeva da povisi na 3:0.

U nastavku, već u 50. minutu het-trik Nejmara, fantastično je odradio posao, sa leve strane je ušao u sredinu, nakon duplog pasa se namestio i pogodio za 4:0.

Gosti su smanjili na 4:1 u 57. minutu, Topal je bio strelac nakon karambola u kaznenom prostoru, imali su igrači Bašakšehira dosta sreće u ovoj situaciji.

Izuzetno raspoloženi Nejmar je povukao novu kontru domaćih u 62. minutu, dodao do Di Marije, ovaj do Mbapea koji je imao prazan gol za konačnih 5:1.


baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke