Nejmarova "Zlatna lopta" vredi pravo blago, evo kada planira da je dobije!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 17.10.2017.
10:23
Izvor: Sportske.net

Njegova šansa stiže, ali kada? Ovo je plan, a kada pročitate šta donosi titula najboljeg na svetu...

EPA/FERNANDO BIZERRA
EPA/FERNANDO BIZERRA

Povezane vesti

Otkriven je jedan od bonusa kada je Nejmar u pitanju. Najskuplji igrač svih vremena će dobiti premiju od 3 miliona evra, ako osvoji "Zlatnu loptu".

Pričalo se da odlazi iz Barselone kako bi izašao iz Mesijeve senke i osvojio titulu najboljeg na svetu, ali pre svega je odlučio novac.

PSŽ mu je ponudio neverovatnu platu, a ovaj bonus bi mogao da dobije ne ove, već sledeće godine.

Iako je među 30 igrača koji konkurišu, sigurno je da su Ronaldo i Mesi opet prva dvojica, Brazilac možda bude opet na podijumu, ali njegova prava šansa je 2018.

Naime, Nejmar cilja Mundijal u Rusiji, jasno je i zbog čega. Titula na tom šampionatu bi mogla da bude odlučujuća u trci za najboljeg, a svakako da Brazil koji igra u velikoj formi i koji se prvi plasirao u Rusiju spada u uži krug favorita.

Ako se okite šestom titulom prvaka sveta, jasno je, onda bi Nejmar, bez obzirao kako se završi ovogodišnja Liga šampiona, bio favorit broj 1 za "Zlatnu loptu".

Poslednji čovek koji je osim pre Mesija i Ronalda osvojio ovo priznanje, bio je takođe Brazilac, Riki Kaka, koji se pre dve večeri oprostio od fudbala. Ovo je naš omaž jednom od najboljih fudbalera u ovom veku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
stevan_vasic90
Saturday, 21.10.2017
01:38

Pitam se... odakle su se odjenom stvorili ovi silni obozavatelji lika i dela Neymara? 🤔

avatar
xenon 1989
Tuesday, 17.10.2017
19:49

Može da osvoji SP sa Brazilom al' zlatnu loptu za 2018-tu videti neće, jer će za dodelu ZL biti bitniji rezultati u LŠ, a ako osvoji i LŠ sa PSG-om onda će najbitniji biti broj datih golova. Ako bude dao više golova od izlizanog i u LŠ i na SP onda će najbitnije za ZL biti ko je dao više golova Dortmundu itd. :D

avatar
stevan_vasic90
Saturday, 21.10.2017
01:34

xenon 1989@ Ili ce biti bitnije ko je dao vise golova Juventusu u finalu Lige sampiona. 😌 Ko zna...

avatar
Maestro Iniesta mquc
Tuesday, 17.10.2017
12:43

Savremeni Vuk Brankovic.nece taj nikada osvojiti jer ta titula ide prirodnim putem a ne kako je on zamislio.pokazao se sa penalima sto hoce da sutira.mesiju je hteo dupe da lize samo da bi mu dao penal da sutira.jadan je kao i svi brazilci (materijalisti) osim ronaldinja

avatar
Carina_11303
Tuesday, 17.10.2017
10:55

Vau, mora da bude presrecan kad dobije ono sto zaradi za mesec dana. Trinaesta plata je jako vazna, krizna su vremena.

avatar
Phenomenal
Tuesday, 17.10.2017
10:50

Kakav crni Brazil i Boginja, pa oni i 2014 su gurani nenormalno do polufinala. Zdravlje boze ima da im se desi opet neka Nemacka. Sto se tice ZL, ima fore jos 4-5 sezona maximum na ovom nivou. Karijera brazilaca, pogotovu madjionicara (on to jeste iako je odvratan i nikad ne bih voleo da osvoji ZL) je do 30-te maximum. Mesi i Ronaldo ce uzeti makar jos dve a posle ce valjda biti neko drugi, neko ko ce podici formu do te neke mere, ne do standarda ove dvojice, jer to sto su oni postavili niko nikad nece da ponovi ali do mere da pretekne forsiranog brazilca.

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Tuesday, 17.10.2017
10:26

Ima da tuce Infantina ako ne dobije bonus:-D