Nejmarov pakleni plan, kako je pala osveta Halandu?

Autor: Stefan Matić
nedelja 12.04.2020.
16:14
Izvor: Sportske.net

Brazilac ne da na sebe.

EPA-EFE/JULIEN DE ROSA
EPA-EFE/JULIEN DE ROSA

Povezane vesti

PSŽ i Borusija Dortmund su se okušali u duelu osmine finala Lige šampiona, i jedan od retkih parova koji su uspeli da završe svoje utakmice pre suspenzije takmičenja.

"Milioneri" su slavili u prvom meču sa 2:1, blistao je Erling Haland. Norvežanin je postigao oba gola, proslavivši u svom stilu da bi kasnije na svojim profilima napisao - "Pariz je moj grad, a ne vaš".

Već tada je Nejmar krenuo sa planiranjem "osvete", priznaje Markinjos.

Preokret se desio u samom Parizu bez publike, Nejmar je načeo a Bernat odveo svoj tim u četvrtfinale. Brazilski ofanzivac nije mogao izdrži te je zauzeo Halandovu pozu sa slavlje svog pogotka.

Baner

Po kraju meča su mu se pridružili i saigrači.

"On voli to. Nejmar nije samo fudbaler, ne plaši se ničega i uvek će odgovoriti na provokacije. Posle njegovog gola upitao sam ga da li je izbacio sve, ali mi je rekao da ga ostavim i ne prekidam proslavu", izjavio je Markinjos.

UEFA je kasnije i uputila francuskom klubu opomenu za nesportsko ponašanje, ali Nejmar za to sigurno ne brine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksandar An.
Sunday, 12.04.2020
19:20

Ma opasan je mali.. Ne plaši se ničega jer zna da je zaštićen kao beli medved i da je PSŽ mali klub koji će gaziti po sebi ne bi li ga zadržao. Kada fudbaleri krenu sa prosipanjem filozofije, probavni sistem radi vrhunski...

avatar
BONG83
Sunday, 12.04.2020
17:16
avatar
NikkiCFC
Sunday, 12.04.2020
17:05

Decurlija nezrela...

avatar
Dorotej
Sunday, 12.04.2020
17:02

Eh pakleni plan. Isprovocirao ga dečko na početku karijere. Ali srešće se oni opet. Nej će biti u Barsi, a ovaj mali u Realu. Nije ova priča gotova.