Nejmara čeka još jedna drakonska kazna, hoće li reagovati i PSŽ?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 29.04.2019.
19:30
Izvor: Sportske.net

Neprimereno ponašanje Brazilca nakon poraza od Rena.

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Umesto da povratak Nejmara posle povrede zbog koje je propustio odlučujuće mečeve francuskog kluba bude radostan, potencijalno slavljeničko veče je pretvoreno u košmar.

Iako su imali jednu ruku na trofeju Kupa Francuske posle vođstva od 2:0 protiv Rena u finalu, Parižani su uspeli da "prospu mleko" i prepuste trofej svojim rivalima posle jedanaesteraca.

Kao da to nije bilo dovoljno, popularni "Nej" je ponovo pod svetlostima reflektora, ali ne zbog dobre partije već razočaravajućeg ponašanja pri dodeli trofeja kada je napao jednog od navijača.

Upravo zbog toga Nejmmar se suočava sa kaznom od čak osam utakmica neigranja u francuskom šampionatu, tvrde tamošnji mediji.

Tomas Tuhel, kome se itekako ljulja klupa posle novog neuspeha, je izjavio kako Brazilac ne sme to sebi da dozvoljava.

"Nije mi se svidelo, uopšte mi se nije svidelo. Niko ne sme da radi takve stvari. Poraz nije lako prihvatiti, ali morate pokazati poštovanje. Ne može da se postupa tako", izjavio je Nemac.

Pitanje koje se postavlja jeste da li će Brazilac snositi neke posledice od strane tima, Nejmar je uz Mbapea najveća zvezda francuske Lige 1 ali klub mora da pokaže svoju veličinu baš u ovakvim situacijama.

Nejmar

Nekoliko dana pre pomenute utakmice ofanzivcu Parižana je stigla zvanična potvrda kazne zbog kritikovanja sudija posle eliminacije od Junajteda u Parizu, najskuplji igrač sveta će propustiti prve tri utakmice svog tima u narednoj sezoni Lige šampiona.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RedDevil612989
Tuesday, 30.04.2019
14:43

Cirkusant. Nikada on nece biti ni blizu Kristijanu, Mesiju, Zubi, Ronaldinju, Maradoni, Peleu, Rivaldu i ostalim Bogovima ove igre.

avatar
Agent Provocateur
Monday, 29.04.2019
20:14

Nejmar je postao persona non grata svetskog fudbala u poslednjih 12 meseci. Simulacije, prevrtanja, glumatanja, prozivanja suparnika i saigraca, izazivanje besa protivnika i rezultujuce povrede, nadobudnost, vredjanje institucija i na kraju udaranje navijaca su samo proizvod njegove frustracije. Zeleo je vrh sveta ali nije dovoljno dobar i ne moze to da prihvati nikako.

avatar
BlagoMeniOpetJA
Monday, 29.04.2019
19:57

kako ste opisali sukob mislio sam da je kantona vol.2
nije da odobravam i da ga ne treba kazniti al ono, senzacionalizam oko nicega