Nejmar opet na sudu, sve je bilo farsa, zbog Mesija?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 13.12.2019.
12:33
Izvor: Sportske.net

Nije jasno kako bi ovakvim potezima mogao da doprinese transferu, i čini se da je cela letnja priča bila otpočeta sa namerom da ne bude okončana sporazumom.

EPA/QUIQUE GARCIA
EPA/QUIQUE GARCIA

Povezane vesti

Nejmar baš ne olakšava sebi, ili je shvatio da je povratak u Barselonu nemoguć.

Naime, pravni tim Brazilca je tužio ponovo bivši klub, i to za navodni dug od preko 3 miliona evra za platu.

Uz to, on potražuje 40 miliona koji su mu obećani kao bonus za lojalnost kada je potpisao novi ugovor. Posle toga je otišao u PSŽ, ali smatra da je ispunio uslove da mu obećani bude isplaćeno jer je ostao u klubu još godinu dana.

On optužuje Bertomeua da ne doprinosi rešenju spora, ponudio je nagodbu, ali Barselona odbacuje ove obaveze i tvrdi da Nejmar njima duguje oko 8.5 miliona evra nakon što je povredio obaveze proistekle iz pomenutog bonusa o lojalnosti.

Nikako nije jasno kako će se Nejmar vratiti u Barselonu, a vodi pravni spor sa klubom, pa mnogi veruju, među njima i Mesi, da klub nema nameru da se dogovori sa Brazilcem i da je sve što se dešavalo bila samo maska da se udovolji želji Argentinca i da eto može da se kaže da su sve pokušali.

Nejmar želi da napusti PSŽ, ali Real nije zainteresovan, Juventus takođe, iako su nudili Dibalu i novac prošlog leta, sada se pominju klubovi PL, ali je veliko pitanje da li neko od njih može da priušti sebi Brazilca, odnosno hoće li rizikovati da uloži veliki novac u igrača koji je imao dosta problema sa povredama, ali i ponašanjem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Saturday, 14.12.2019
01:53

Ja neverujem ovima sto sve ovo pisu, to su novinarske fore, novinari sa ovim pisanjem hoce da kao navodno zavade barcu sa Nejmarom, samo da on nebi doso u barcu ponovo! Posto se ovako pise onda eto Nejmara u barci naj dalje u leto!

avatar
BlueBoy84
Saturday, 14.12.2019
00:51

Šta on nije ispoštovao. Platite čoveku.

avatar
Mak-Juventino
Friday, 13.12.2019
19:12
avatar
fadsasdfads
Friday, 13.12.2019
17:05

2 najvece prevare u istoriji fudbala na slici :D

avatar
Friday, 13.12.2019
17:04

Nemoguce skraceni je svetac! :D Salim se najveca prevara u istoriji fudbala slepao se godinama uz Ronaldinja,Etoa,nakon njih Cavi i Inijeste koji su mu doneli 4LS,ove godine dobio sramnu 6 z.loptu haos :D

avatar
Bádr Hari
Friday, 13.12.2019
15:12

haha ma moj idol Messi je kriv. :D

avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Friday, 13.12.2019
14:04

Ode on Kinu za godinu dvije. Dobar je igrač nema što ali je svojim ponašanjem zatvorio sebi jedina vrata gdje je mogao da ode (tj da se vrati). Sa povredama koje ga prate nikome se ne isplati davati 150-200 miliona na njega, a Real sigurno nije lud da ga dovede za te pare i oni će sigurno da jure Mbapea. Mada zaboravio sam na United i njihovu upravu... ee oni su možda dovoljno ludi da ga kupe da bi zarađivali pare od marketinga

avatar
The Red Army
Friday, 13.12.2019
21:56

Daj Boze da ga kupi uprava utd, pa da ti pokazu ko je lud 😂 mozemo da pricamo za nejmara da je ovakav i onakav, ali je igracina i u top3 na svetu! Ali nema nista od toga da ode u utd, levo krilo nam je rasford i sigurno nece da ugroze njegov napredak dovodjenjem nejmara, mozda ovi pre solskera i bi, posto su doveli 3 leva krila a desno krilo nemamo godinama

avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Saturday, 14.12.2019
05:10

Može da bude Messi, Ronaldo i Maradona 3u1ali džaba sve to kada je u zadnje dve sezone prosječno 4 mjeseca izvan terena po sezoni... a mladji ne postaje i manje se povređivati neće. Tako da i ja navijam da ga kupi United :D