Nejmar odmara protiv Amijena?

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 19.10.2018.
23:40
Izvor: Sportske.net

Da li Tuhel ovim potezom potvrđuje da bi Nejmar mogao da napusti Pariz?

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Pominje se da bi Nejmar mogao ponovo da obuče dres Barselone, ali koliko je to realno? Pominje se da Real ima plan kako da dovede Brazilca u svoje redove, i da će Perez pokušati na sve načine da realizuje "operaciju Nejmar".

Tomas Tuhel, trener PSŽ-a je odlučio da odmori Brazilca. Nejmar neće igrati sutra protiv Amijena, a mnogi smatraju da je ovo potvrda mogućeg odlaska iz Pariza, ali da li je baš tako?

Nejmar se nedavno vratio nakon reprezentativne pauze, a jasno je da će ovaj francuski tim imati puno obaveza i mečeva u narednom periodu i da im je potreban odmoran Brazilac. Jasno je da je važniji meč koji je za nekoliko dana u Ligi šampiona, nego ovaj u ligi (gde već imaju 8 poena prednosti u odnosu na drugoplasirani Lil).

Takođe, ovo se povezuje sa tim da Tuhel želi da "odmogne" Nejmaru da osvoji "Zlatnu loptu", i da "gura" mladog Mbapea.

"Za mene to nije problem, to je individualna nagrada i ja odlučujem ko igra. Kada obojica, i Nejmar i Mbape odigraju odlično protiv Liona, onda pričate da je to problem za Kavanija. Ako Kavani odigra odličan meč, onda je to problem za ovu dvojicu. Uvek je tako. Mi imamo neke najbolje igrače na svetu i svi oni žele tu nagradu, ali da bi je osvojili moraju da igraju na najvišem nivou cele godine i da igraju kao tim", rekao je trener PSŽ-a.

Nejmar je otišao iz Barselone kako bi izašao iz Mesijeve senke i kako bi pokušao da osvoji "Zlatnu loptu" pored Ronalda i Mesija, ali izgleda da je naišao na opasnu konkurenciju u svom timu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke