Nejmar obećao veliku stvar, evo kada će ponovo zaigrati sa Mesijem!

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 03.12.2020.
09:27
Izvor: Sportske.net

Brazilac je bio raspoložen nakon velike pobede protiv Mančester junajteda.

EPA/QUIQUE GARCIA
EPA/QUIQUE GARCIA

Povezane vesti

Zvezda PSŽ-a Nejmar bio je prilično raspoložen na konferenciji za medije posle velike pobede protiv Mančester junajteda na Old Trafordu.

PSŽ je u gotovo presudnoj utakmici u 5. kolu Lige šampiona slavio protiv engleskog velikana i sada oba tima zajedno sa Red Bul Lajpcigom imaju po devet boda pred odlučujuće kolo.

Posle meča Brazilac se dotakao je i mogućnosti da ponovo zaigra sa Lionelom Mesijem, sa kojim je do pre tri i po godine delio svlačionicu u Barseloni.

"Da ponovo zaigram sa Mesijem? To je ono što najviše želim. Može biti bilo gde, to ne dovodim u pitanje, samo da zaigramo zajedno. Siguran sam da će to biti već naredne godine" - rekao je Nejmar.

Podsetimo, Nejmar je napustio Barselonu na leto 2017. i kao deo skupocenog transfera prešao u PSŽ.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amalainter
Thursday, 03.12.2020
11:46

Koliko Mesi ima godina,ako ode, bolje u Francusku.. Liga je slabija i ovde bi jos uvek bio bog..u Engleskoj i Italiji bi ga pojeli..tako da PSZ je za njega extra opcija

avatar
A.C.M.
Thursday, 03.12.2020
15:58

Ma sve je tako, u Francuskoj maze fudbalere pa je Neymar više vremena proveo u bolnici negoli na terenu. A u Engleskoj i Italiji takve poput Mesija jedu za doručak, što bi Mesi saznao da je ikada igrao protiv nekog Engleskog ili Italijanskog kluba. :D