Nejmar nasrnuo na "krivca" čeka ga duga suspenzija?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 07.03.2019.
15:11
Izvor: Sportske.net

Brazilac je iskipeo nakon poraza PSŽ u osmini finala Lige šampiona.

EPA-EFE/Mariscal
EPA-EFE/Mariscal

Povezane vesti

Mančester junajted je pobedom od 3:1 na "Parku prinčeva" obezbedio plasman u četvrtfinale Lige šampiona, PSŽ je još jednom ispao u prvoj nokaut rundi, iako su na "Old Trafordu" u prvom meču slavili sa 2:0.

Brazilski internacionalac i najskuplje plaćeni fudbaler svih vremena Nejmar, nije mogao da pomogne svojim saigračima zbog povrede, ali je sa tribina pratio meč protiv Junajteda.

Nakon utakmice je pobesneo, rekao je svašta na račun suđenja u toj utakmici, posebno zbog penala koji je nakon odluke video asistenata dodeljen Junajtedu u samom finišu, evropski mediji prenose i da je bio rešen da poseti sudije u njihovim prostorijama nakon utakmice, kako bi im rekao šta mu je na umu.

Osoblje PSŽ je uspelo da ga spreči da stigne do Skomine u tunelu, gde je pokušao da se razračuna sa deliocem pravde sa sinoćnjeg susreta u Parizu.

UEFA bi zbog svega Nejmara mogla da kazni sa tri utakmice neigranja u međunarodnim klupskim takmičenjima.

To naravno znači da ne bi mogao da pomogne svojim saigračima, ukoliko uopšte ostane u Parizu, u prva tri meča grupne faze Lige šampiona naredne sezone.

Defanzivac Liverpula Lovren je u januaru kažnjen zbog toga što se na društvenim mrežama hvalio kako je "uvalio lakat" Ramosu, a imao je i neke uvredljive opaske na račun španske reprezentacije, pa je zaradio zabranu igranja na narednom meču Hrvatske pod okriljem UEFA, u okviru kvalifikacija za EURO 2020. protiv Azerbejdžana.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Friday, 08.03.2019
16:48

Svi znamo da je Nejmar u pravu i da ppenal nije bio, ali ovde se sve na ove komentare sliva mrznja prema PSZ i prema njegovim igracima koje je on kupio i dobro platio! Umesto da se ovde komentarise po pravu i sportski a svi znamo da sudieje pritisnute korumpiranim vodecin ljudia iz UEF-ee i FIFE slepo slusaju njih i sude kako im se kaze, tako da ova dva slovenca sudija Skomina i predsednik UEF-e slovenci su sad upropastili PSZ! NIsam navijac PSZ ali gledam sa sportske strane! Taj predsednik UEF-e slovenac je vec nekoliko godina pomagao Real i upropastio u prosloj LS Liverpil gde nas sudija stoji na metar od Ramosa i Salaha gde ramos lomi ruku Salahu gde je on Salah morao da izadje nije mogo da igra vise, a da nas sudija Mazic je sve vido a nije sudio! Tako je bilo isto Real protiv Juventusa gde je englesku sudija Oliver isto tako pomogo realu sa isto ovako sudjenim penalom u produzetku pred kraj utakmice tako je i sad bilo a tih penala nije bilo! Svi to znamo ali mnogi nisu realni i nece da osude lopove i kriminalce iz UEF-e!

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Friday, 08.03.2019
16:32

Na koga će ovaj da nasrne sa 50,5 kg sa sve trening opremom.. Evo nek nasrne na mene, ne treba mi obezbedjenje 😁

avatar
RedDevil612989
Thursday, 07.03.2019
19:39

Zbog njega mi je i najdraze sto je PSG ispao.

avatar
Goran Stanojkov
Thursday, 07.03.2019
16:29

Ne volim Nejmara ligavca ali ovo je sve u pravu

avatar
Z
Thursday, 07.03.2019
16:14

Jel mu Skomina kriv za loptu koju je Markinjos prodao kod prvog gola ili Bufonov kiks kod drugog? Jer mu Skomina kriv sto je zaradio drugu tesku povredu u godinu dana i sto bleji po zurkama i karnevalima umesto da se odmara?! To nije fudbaler....to je rijaliti zvezda