Nejmar kao Salah?

Autor: Nikola Miloradović
petak 28.02.2020.
11:27
Izvor: Sportske.net

Šta će reći Parižani?

EPA-EFE/Julien de Rosa
EPA-EFE/Julien de Rosa

Povezane vesti

Pisali smo ranije da bi Mo Salah trebalo da brani boje reprezentacije Egipta na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Jirgen Klop nije oduševljen tom idejom, videćemo kako će se ova priča završiti, jer bi u slučaju da učestvuje na turniru u Japanu Egipćanin propustio početak sezone u Premijer ligi.

Sada su i Brazilci rešili da pojačaju svoju mladu selekciju jednim od najboljih igrača koje imaju na raspolaganju, žele Nejmara da predvodi "Karioke" na Igrama ovog leta.

Podsetimo da je on pre četiri godine vodio Brazil do zlatne medalje u Riju, sada želi da pomogne svojoj zemlji i u Tokiju.

Baner

Pored toga, on će izvesno igrati i na Kupu Južne Amerike od 12. juna do 12. jula, pa je jasno da bi ukoliko ode i u Japan propustio početak klupske sezone.

PSŽ je dužan da ga pusti da igra za svoju reprezentaciju tokom Kopa Amerika, ali sa druge strane nisu dužni da ga puste na OI, kako fudbalski turnir nije u FIFA kalendaru.

Videćemo kakvu će odluku doneti u klubu, prvi čovek kluba Al-Kelaifi se trudi da ne priča previše na tu temu, a nema sumnje da ćemo uskoro saznati da li će Nejmaru biti uslišena molba da brani dres državnog tima na dva takmičenja tokom jednog leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke