Nejmar je utopija, Barsa će napraviti "novog"!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 24.05.2020.
13:14
Izvor: Sportske.net

Plan je vrlo jasan, za Brazilca nema para, ali sličnog igrača već prave..

EPA-EFE/Alberto Estevez
EPA-EFE/Alberto Estevez

Povezane vesti

Kako vreme prolazi, sve je jasnije, povratak Nejmara u Barselonu je naučna fantastika. Jednostavno, troškovi transfera su takvi da Katalonci nemaju način da vrate Brazilca, a kako smo rekli Pjanić i Lautaro Martinez su prioritet u prelaznom roku.

Ali, u klubu će praviti Nejmara, ako tako možemo da se izrazimo. Naime, talentovani Ansu Fati je u poslednje vreme aktivan na društvenim mrežama, ali i u promocijama kluba, što jasno govori, u Barselone su spremni da ga promovišu u novu zvezdu.

Momak koji je rođen 2002. je zablistao na startu sezone, ali ga koriste oprezno, poboljšali su mu ugovor početkom decembra, produžili ga do 2022. a klauzula od 170 miliona će porasti na 400 kada bude promovisan zvanično u igrača prvog tima, ovog leta. Postoji mogućnost, odnosno opcija da već za par meseci ugovor bude produžen na još dve godine, do 2024.

On je drugi najmlađi debitant u istoriji kluba, iza Visente Morena, najmlađi koji je ikada dao gol, u Pamploni kada nije još napunio 17 godina. Uz to on je i najmlađi igrač koji je bio strelac u Ligi šampiona.

Njega je pod svoje uzeo Mesi, koji sa njim radi i individualno, što je nagovor kluba, kako bi lagano stasavao vremenom. Uostalo, klan Mesijevih vodi računa o njegovoj karijeri. Insistira se na normalnosti, tačnije mirnom razvoju, odrastanju u porodičnom okruženju i druženju sa starijim igračima koji su primer profesionalizma.

Baner live stream


Od kada je došao Brejtvejt, Fati je malo skrajnut, manje igra, ima problema sa kolenom, ali kako rekosmo Setijen je dobio nalog da ga štedi.

Zbog toga se očekuje da će eksplodirati naredne sezone i da će Barsa napraviti novog Nejmara, umesto toga što će vratiti Brazilca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Sunday, 24.05.2020
13:37

Zar neko sumnja u Barcelonu i u njene igrace i u njen podmladak? Barca ih toliko proizvodi i proda je ih, zato sto nemoze da sve zadrzi, ali one naj bolje zadrzava, tako je i sa i ovim buducim naj boljim na svetu, ako nije vec danas naj bolji na svetu u njegovim godinsma!

avatar
TULJALJAN
Sunday, 24.05.2020
15:55

naJBolje da prvo gramatiku popravis

avatar
TULJALJAN
Tuesday, 26.05.2020
19:17
avatar
Mirjevac
Monday, 25.05.2020
00:34

Znacvi nemogu da budem ministar, posto mi gramatika slabo stoji?