Nejmar igra poker, Real se predomislio?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 16.04.2018.
08:49
Izvor: Sportske.net

Brazilcu izgleda dosadno, a čini se da se njegovi planovi polako ruše...

EPA-EFE/KIKO HUESCA
EPA-EFE/KIKO HUESCA

Povezane vesti

Navijači PSŽ su glasno komentarisali odluku Nejmara da se ne pojavio na utakmici na kojoj je PSŽ rasturio Monako i preoteo titulu, a u klubu nisu komentarisali njegovu odluku.

Naravno, "Neju" nije bilo ni na pamet da dođe da proslavi titulu sa saigračima, a koliko mu je bilo zanimljivo da gleda pokazuje i slika, pustio je utakmicu, ali u isto vreme igrao online poker.

Doduše, rezultat od 7:1 teško da bi koga zainteresovao, Nejmar i ne razmišlja o PSŽ u ovom trenutku, a u klubu ne mogu da garantuju njegov ostanak, iako je novom treneru Tuhelu obećano da će Brazilac ostati.

Od Reala, izgleda nema ništa. Oni će prodati Benzemu i Bejla, ali čini se da nemaju novca za Nejmara, tačnije da imaju potpuno druge ideje kada je prelazni rok u pitanju.

Nejmar

Zidan bi mnogo radije pojačao odbranu, doveo Levandovskog i eventualno još jednog spoljnog igrača, ispustili su Mbapea, ali tu je Azar, mada ni on nije prioritet.

U Realu će verovatno prvo tražiti zamenu za Navasa, dovesti Odrizolu iz Sosijedada kao alternativu na spoljnim pozicijama u odbrani, a videćemo ko će biti novi vođa napada.

Šta ostaje Nejmaru?

Mančester Junajted kao sve ozbiljnija opcija.

Naime, Murinjo bi mogao da proda Marsijala, Bajernu ili Juventusu, pošto je Francuz odbio da produži ugovor, ili ga ponudi čak Parižanima, a videćemo šta će se desiti sa Pogbom.

Da li bi Nejmar pomogao da se smanji jaz u odnosu na Siti teško je reći, jer će i Gvardiola kupovati. Mančester Junajted ima novac, ali oni imaju veće probleme u odbrani i veznom redu i mada je Nejmar promenio mišljenje i sada je zagrejan za dolazak u PL, stvari nisu izvesne. Videćemo šta će se dešavati posle Mundijala, tek čini se da njegove opcije nisu baš tako izvesne, pre svega zbog cene, jedina dva zainteresovana kluba ipak imaju druge brige i druge planove sa pojačanjima...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MalaSkoljkica
Monday, 16.04.2018
23:23

Kazu ljudi nije on za premijer ligu , najteza liga na svetu, a onda Sterling izdominira u istoj . Nejmar bi pokidao u premijer ligi siguran sam. To mu je prilika da osvoji zlatnu loptu .

avatar
Monday, 16.04.2018
11:59

Nije on za PL. U PL je intenzitet i fizicka spremnost najvaznija. Gruba igra se najvise tolerise u PL, sto u kombinaciji sa losim vremenom deluje odbojno za sve fudbalske umetnike.

avatar
Маркус19
Monday, 16.04.2018
11:47

Ја не знам да ли ви знате да Јунајтед на његовој позицији има и Алексиса, и Рашфорда, и Марсијала. Какав Нејмар, па то је циркус од играча.

avatar
Monday, 16.04.2018
11:12

Nemoj u united molim te, ne bih zeleo u klubu za koji navijam da gledam ovu princezicu

avatar
JC\'90
Monday, 16.04.2018
09:06

Marsijal i Pogba za Nejmara i svi zadovoljni. Psg dobija francuce, Utd Nejmara .

avatar
NEMANJA RM
Monday, 16.04.2018
09:05

Real nece dovoditi Nejmara,CR7 ce odigrati jos 2,3 velike sezone a onda dolazi Vinicius koji igra jako dobro,klinac ce biti klasa.