Nehotice otkriveno, Ibra ima dogovor za januar, veliko iznenađenje!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 08.11.2019.
08:40
Izvor: Sportske.net

Ako su informacije komesara MLS tačne, ovo niko nije očekivao...

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Vlasnik i prvi čovek MLS Don Garber se izleteo, videćemo da li su informacije tačne, ali vest je odjeknula kao bomba u Italiji.

Naime, i pored kritika, čuđenja zbog stanja u kome se nalazi klub, Zlatan Ibrahimović je odlučio da se vrati u Milan. Nosio je dve godine dres "Rosonera", osvojio titulu, u leto 2012. bio prinuđen da ode, kada je klub smanjio troškove.

Nije ni krio da je Milan njegov omiljeni klub, da ima nameru da živi u gradu nakon završetka karijere, ali je nedavno rekao da je Milan pao na niske grane.

Nije imao mnogo lepih reči ni za čelnike Maldinija i Bobana, za koje je rekao da su legende, ali da to ne garantuje da će biti uspešni kao direktori.

"Ibrahimović ima 38 godina, i sada se dogovorio sa Milanom, jednim od najvažnijih klubova na svetu"
, rekao je Garner za EPSN.

Da li je ovo završen posao, teško je reći, čekamo da se oglasi fudbaler, ili Rajola, Ibra želi nazad u Evropu, sa Napolijem se nije dogovorio, pričalo se o Bolonji, ali jasno da bi Milan imao prednost.

Nema sumnje da bi na kratke staze pomogao timu, ali ako Milan pravi novu ekipu, ovo bi bio nelogičan potez.

Ko zna, možda Ibra, kao svojevremeno Bekam ostane do kraja sezone, a onda se vrati u MLS...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Friday, 08.11.2019
18:10

Kako sad to. A ne ide kod Mihe u Bolonju kad su takvi prijatelji? Joj, joj novinari i vaše patke.

avatar
Offside
Friday, 08.11.2019
17:13

Reci su izvucene iz konteksta.On je u tom intervju rekao da su Boban i Maldini legende ali da to ne garantuje uspeh u trenutnom poslu i tu se kritika zavrsava,ako se tako moze nazvati,A ove "grane" o kojima se puno prica je finansiska situacija i pozicija na tabeli koju Milan trenutno zauzima.A mislim da se sa tim kritikama slaze i svaki navijac Milana.

avatar
lol (NewProfile)
Friday, 08.11.2019
12:40

Kamo srece da nikada nije otisao. Njegov i Silvin odlazak je bio pocetak kraja Milana i prepustanje dominacije Juventusa koja je usledila.

avatar
REVØLT
Friday, 08.11.2019
11:25

Dve titule je osvojio, Bekam je dva puta bio kod nas, a ''recruited by Milan'' ne znaci da je (vec) pristao na to da se vrati i da smo ga uzeli.

avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Friday, 08.11.2019
10:40

Voljeli ga ili ne Ibra će pomoći Milanu makar malo ako dodje. Makar će ih psihološki uzdići time što se takvo ime pridružilo timu iako više ne može da pruža ni 50% dobre partije kao prije 4-5 godina

avatar
Red to the bone
Friday, 08.11.2019
10:23

Koliko je novinarima dosadno kada se od Ibrahimovićevog transfera u 38. godini pravi ovolika pompa. Dosta više, preći će gde god, klasa je i dalje 💪

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 08.11.2019
10:18

Ajmo Ibra dolazi Imas jednog velikog fana ako ti to sta znaci !