Nećete umeti da prepoznate imena Interovih igrača, razlog godina svinja!

Autor: Ivan Cvetković
subota 02.02.2019.
13:18
Izvor: Sportske.net

Avangarda ili nešto drugo?

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Inter očekuje veoma bitna utakmica u nedelju kada će se od 18 sati sastati sa Bolonjom.

Gosti dolaze sa novim trenerom Sinišom Mihajlovićem koji bi svom bivšem klubu mogao da napravi problem ukoliko ostane neporažen.

Ono što će sasvim sigurno obeležiti ovaj meč jesu dresovi "Neroazura" na kojima će imena igrača biti ispisana na kineskom jeziku.
Razlog za to jeste Kineska Nova godina koja se obeležava 5. februara, a kako svaka godina ima svoj znak u vidu životinje ovoga puta je to svinja. To ćemo ovog vikenda videti prvi put od osnivanja Serije A.

I ne samo to, na semaforu će biti puštane poruke navijača iz Kine, a čitav program će zaokružiti i čestitka kluba u kojoj će se pojaviti Škrinijar, Naingolan, Keita i Politano.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The_Matrix
Saturday, 02.02.2019
14:32

Pametno, Inter ima uz Milan, Real, Barsu i United najjace baze navijaca u Kini. Dresovi ce se prodavati kao ludi, uletece sponzori...svakako je sada samo novac postao bitan jer drugacije ne mozete da se uvucete kod UEFA.

avatar
Japanac
Saturday, 02.02.2019
15:38

Jedno je da imas bazu navijaca i da si tamo na turneju primer,ali ovo su dresovi za seria A....mozda i nauce Interovi navijaca da citaju kineski ...

avatar
The_Matrix
Saturday, 02.02.2019
20:04

I dalje ne kontas poentu. Ovakvim postupkom se ta baza ispostuje i onda ce ti dresovi da planu, ali eto neka si rekao 🤣🤣🤣. Turneje vam ne smetaju, ali vam smetaju kada ispostuju nekada te ljude. Kakva je korist od tebe klubu kada nista ne kupujes, ne ides na utakmice...kinezi ti sve rade. Putuju hiljade kilometara da odgledaju mec, kupuju dresove, suvenire, placaju clanarine...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 02.02.2019
14:22

Vezi konja gde ti svinja kaze.