Neće Anćelotija? Ovo su razlozi...

Autor: Vladimir Stojanović
petak 13.12.2019.
10:09
Izvor: Sportske.net

Karlo Anćeloti neće uspeti da se dokopa željenog posla...

Matteo Bazzi/ANSA via AP
Matteo Bazzi/ANSA via AP

Povezane vesti

Sve je izvesnije da će Karlo Anćeloti biti novi trener Evertona. Jasno, Arsenal je atraktivnija opcija, ali čini se da "Guneri" imaju rezerve.

Deo borda smatra da bi to bilo panično rešenje, da nema nikakvih garancija, kao i da im je potreban mlađi trener, pa većina veruje da bi šansu trebalo da dobije bivši kapiten Arteta.

Sa druge strane, problem su i poslednja dva posla Anćelotija, na kojima se, blago rečeno, nije proslavio, u pitanju su avanture u Minhenu i Napulju.

On ima dovoljno iskustva, ali u situaciji u kojoj se nalazi Arsenal, potreban je projekat i Anćeloti mora da radi sa onim što ima. U Napoliju se to nije pokazalo kao rešenje.

Agent italijanskog menadžera je na ostrvu, ali kako rekosmo, Everton, ili eventualno Vest Hem, ako za vikend ode Pelegrini su jedine dve ponude iz najjačih liga koje Anćeloti ima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Carlo
Sunday, 15.12.2019
17:50

xaxaxaxaxaxa kao da on hoce Arsenal. E sou. Sta oni ima da biraju ili ne biraju, raspadaju se. Covjek ima sam fise titula nego Arsenal za cijelo vrijeme postojanja. Zato su tu dje jesu, Artetišite samo :D

avatar
Igors Stepanovs
Friday, 13.12.2019
22:45

Pa ni taj Arteta nema iskustva kao ni Ljungberg.Sta je on to vodio osim sto je bio pomocnik Pepu?Mozda on bude takticki mag kako ga svi hvale,al ovim igracima treba cvrsta ruka.

avatar
Benz9
Friday, 13.12.2019
12:48

Ne znam zašto bi odbio Everton zbog Arsenala.. Trenutno Arsenal ima jedino veće ime od Everton, ali zato ovi imaju bolji sastav i više novca od Topnika...

avatar
Oldboy
Friday, 13.12.2019
12:32

Može jedan tekst zašto je Michael Fabbri suspendovan?

avatar
Bojan Samardzic
Friday, 13.12.2019
11:22

Ne znam da li bi Anceloti bio dobro rjesenje za Arsenal, ali znam da se Arsenal i Napoli ne mogu porediti. Anceloti je dobio otkaz u Napoliju najvie iz nefudbalskih razloga, sto se tice fudbala, prosle godine u ovo doba igrali su najbolji fudbal u Evropi (ili bar tu negdje). Ako Karleto nieje garancija, kako onda Artreta jeste? Ko ce njega istrpiti ako rezultati budu losi, kakvu pozadinu ima? Mislim da je Karleto ipak najbolje rjesenje za Arsenal, a sto se njega tice, mozda je bolje da saceka Milan, Romu ili neki malo veci klub od Evertona.