Ne zanima ga ni "stotka" - Pjanićeva izjava uzdrmala celu Bosnu

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 18.11.2020.
20:44
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Barselone nezadovoljan kako fudbal funkcioniše u njegovoj zemlji.

EPA-EFE/FEHIM DEMIR
EPA-EFE/FEHIM DEMIR

Povezane vesti

Jedan od dvojice najpoznatijih bosanskohercegovačkih reprezentativaca Miralem Pjanić zapretio je napuštanjem državnog tima ukoliko se nastavi sa negativnim trendovima.

Reprezentacija BIH je u velikoj krizi, kako rezultatskoj, tako i organizacionoj.

Javašluk i beznađe nisu ostavili ravnodušnim ni Pjanića, koji je sa 97 utakmica jedan od simbola ovog tima.

Fudbaler Barselone je zbog svih problema zapretio da napusti reprezentaciju.

"Trenutna situacija u reprezentaciji je veoma teška, a rezultati izostaju. Nismo pokazali ono što je trebalo" - rekao je Pjanić.

Doskorašnji vezista Juventusa nije želeo da upire prst krivice u selektora Dušana Bajevića, koji je zatekao velike probleme prilikom preuzimanja tima.

"Istina je da po kvalitetu ne pripadama A Ligi nacija i daleko smo od ostalih ekipa. Ne postoji organizacija i struktura" - rekao je Pjanić dodajući da on takve stvari ne može da prihvati.

"Poznajem kako stvari funkcionišu u inostranstvu. Znam kako to rade organizovani klubovi, koliko je to ozbiljno. Jako mi je teško da se pomirim sa tim" - poručio je Pjanić koji ima 30 godina i jasno je da bi odluka o povlačenju bila isključivo motivisana nezadovoljstvom.

baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
OGLoc
Friday, 20.11.2020
10:12

Dok god reprezentaciju BiH prati samo pola drzave, uglavnom Federacija, i dok god nam je klupski fudbal na nivou Uzbekistana, igraci kao sto je Pjanic nemaju sta da traze u reprezentaciji. Bolje bi mu bilo da je igrao za zemlju u kojoj je rodjen, ostvario bi veci uspjeh. Prodjose mu godine u raspadnutom sistemu.