Ne vredi, prejaki su, Juve "školovao" Blekija i Fiorentinu...

Autor: Vladimir Stojanović
subota 01.12.2018.
19:54
Izvor: Sportske.net

Juventus se prošetao kroz Firencu...

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

Sjajna atmosfera u Firenci, grad na nogama, kao i uvek kad dolazi Juventus.

Počelo je hrabrom Fiorentinom, ali kako je meč odmicao, Juventus je stezao obruč. Mladi tim "Ljubičastih" je bio blizu vođstva, ali je Benasijev šut prohujao pored gola. Ronaldo je vodio bitku sa Milenkovićem koju je naš "Bleki" uglavnom dobijao.

No, Juventus je probao nekoliko puta, uglavnom su mečevi završavali pored gola, ali posle pola sata je "Franki" umirio Rodrigo Bentankur. Urugvajac se prošetao kroz odbranu domaćih koja je pratila Mandžukića i Ronalda, i uhvatio Lafonta na krivoj nozi.

Posle toga su Ronaldo i Kanselo bili blizu da dupliraju prednost rivala, a najveću šansu je imao za domaće Simeone kada je sam bio pred golom i loše zahvatio loptu.

Bitka se rasplamsala u nastavku, ponovo Ronaldo preti, ali je Fiorentina podigla flavu, probali su Benasi i Kjeza, Ugo je imao priliku posle prodora Biragija. No, pre ili kasnije, bilo je jasno da će iskustvo šampiona presuditi. Dibala je stavio na muke Lafonta, a onda posle jedne gužve, Kjelini je poslednji dodirnuo loptu koja je završila u golu domaćih. Orsato je konsultovao VAR, potvrdio pogodak, Ronaldo nije bio u ofsajdu. U jednoj situaciji u prvom poluvremenu, VAR je bio na snazi, ali tada je sudija pokazao da nije penal, Biragija je lopta pogodila u ruku.

U drugom poluvremenu slična situacija, ali dada je Fernandesa pogodila lopta u ruku, penal kao suza, Ronaldo ne greši, deseti gol u sezoni i kraj priče.

Žerson je mogao da vrati utakmici neizvesnost, ali desilo se očekivano, Juventus je mnogo kvalitetniji i sa pola snage je stigao do trijumfa kojim je povećao prednost u odnosu na Napoli na +11, Inter +12, ali najbliži pratioci imaju po meč manje, Inter sutra uveče gostuje u Rimu, Napoli u Bergamu u ponedeljak.

U prvom meču dana, remi u Ferari između SPAL-a i Empolija, Sampdorija večeras od 20:30 dočekuje Bolonju...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 01.12.2018
22:50

Kristijano Ronaldo is the best player in history of football

avatar
Goran.984
Saturday, 01.12.2018
22:04

3 boda sa teskoga gostovanja...

avatar
DEL PIEROO
Saturday, 01.12.2018
21:57

Juve jos uvek igra na nekih 40%, ono pravo se cuva za LS ovo je sve laganica, videcemo kako ce biti protiv Intera ali mislim da nemaju sta tu da traze

avatar
mi#9
Saturday, 01.12.2018
21:55

Kako si ovo ispisao admine ko da ti je poslednje... , ovo jeste ocekivano bilo,ali kakvi su ti ovo komentari tipa, "Pogadja za deseti gol ove sezone i KRAJ PRICE" ...."Desilo se ocekivano, SA POLA SNAGE je Juve dobio" "Pogadja ga u ruku, PENAL ZA JUVE CIST KO SUZA"...Zanemari moju sliku na profilu, nema to veze s mojim opredeljenjem ali tvoji tekstovi kad dobije Juventus stvarno postaju teski za svariti...Najjaci je u Italiji, domira i sva je prilika da ce nastaviti da dominira ali ovde ima navijaca svih klubova i iz Italije i Engleske i Spanije...pusti da neko procita normalan clanak od tebe jednom u zivotu, to jest makar budi profesionalac jednom u zivotu, jer postajes smesan realno a i iritantan. Prati vas toliko hiljada mladih ljudi sa ovih prostora koji vole sport i vase vesti i kolumne itd ali ti si zaista postao iritantan. Mozes shvatiti ovo kako hoces, ja ti samo ukazujem da bi morao da promenis nacin pisanja tekstova,da nas izvestavas profesionalno jer ces doprineti da ovaj portal prati sve manje ljudi. Ne znam da li ces obrisati sto sam napisao, nije ni vazno, ali makar ga shvati sugestivno. Pozdrav

avatar
Tamara Milan Živković
Sunday, 02.12.2018
18:44

Svaka ti je ko u Njegosa. Skroz realan komentar.Neki put mi se cini da cu zamrzeti Juventus zbog Vladimira

avatar
neme
Saturday, 01.12.2018
21:34

Ubio se CR od duela sa blekijem vise se oznoje na nekom treningu.Juve igra svoju ligu a svi ostali svoju.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 01.12.2018
21:12

jedan igrac Fiorentine me je odusevio Gerson

avatar
Stefan Stojkovski_fb
Saturday, 01.12.2018
21:02

Srusice rekord Kontea od 102 boda od pre neku sezonu... Sigurna pobeda na jedno od najteski gostovanja , Bentancur postaje veliki igrac i pokazuje sav svoj potencijal od kad je poceo da bude standardan u prvih 11.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 02.12.2018
18:31

Bentancur je jos dosta nesiguran u predaji lopte istina igrao je na uzasno teskom gostovanju i poziciji koja je sve samo ne alibi pozicija ali slazemo se da raste iz tekme u tekmu to sigurno

avatar
Marchisio8
Saturday, 01.12.2018
20:59

Опет игра није на нивоу,али узимају бодове.. Тешки нас мечеви чекају,виђећемо како ће се екипа понашати. Данас,по мени,Де Шиљо најбољи. Дефанзивно јако добар,напред користан,а опет без грешке.

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 01.12.2018
20:58

Imamo 8cu za narednu deceniju - Rodrigo Bentankur !!! Prelepo prvo poluvreme , nesto slabije drugo ... Bili smo bolji , ali za 3 razlike ?! Kielini je najbolji stoper ! FORZA JUVENTUS