Ne vredi, Ikardi opet zakuvao u svlačionici, pogađate koji klub stoji iza svega?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 08.02.2020.
10:06
Izvor: Sportske.net

Nema mira kad je Maurito Ikardi u pitanju, PSŽ se ohladio, pa će Inter izgleda opet imati problem na leto...

EPA-EFE/David Fernandez
EPA-EFE/David Fernandez

Povezane vesti

Iz Francuske stižu vesti da se PSŽ ohladio od Maurita Ikardija. Naime, sada se više ne pominje otkup ugovora od 70 miliona, uostalom, kada se o tome pričalo, Vanda je veoma hladno reagovala uz reči da će sve biti rešavano na leto.

Ono što se i dalje priča je da iza svega stoji Juventus koji nije odustao od toga da dovede Argentinca kome bi Iguain ustupio mesto u timu. Ikardi je na pozajmici, pre odlaska u Pariz bio je prinuđen da produži ugovor na još godinu dana pa će mu na leto ostati dve sezone obaveze prema Interu.

Ali, Inter ne računa na njega, iako daje golove u Parizu. Navodno, Ikardiju se ne sviđa u Francuskoj, smatra da je liga preslaba, a tamošnji mediji su lansirali priču da već ima problem sa Nejmarom.

Sve to prati Juve, danas italijanski mediji pričaju da bi radije uzeli Ikardija, da im je Pogba preskup i da neće platiti oko 250 miliona evra koliko bi Francuz koštao sa platom i obeštećenjem.

Baner


Prema tim navodima, Juve koji je već kupio Kuluševskog, želi Tonalija iz Breše i Ikardija koji i dalje svim silama hoće u Torino. To bi mu omogućilo da se vrati u Italiju sa porodicom, što mu je i cilj, ali i da zaigra za Juventus, i na taj način se osveti Interu koji ga je odbacio.

Juve večeras igra u Veroni, Dibala će izgleda opet na klupu, a počinju Ronaldo, Iguain i Daglas Košta. Lider želi pobedu na "Bentegodiju" gde nikome nije lako, pogotovo jer Verona igra mnogo bolje nego ranijih sezona.

Ali, pobedom bi Juventus pobegao na +6 i izvršio dodatni pritisak na Inter koji sutra uveče igra "Madoninu" protiv Milana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina_11303
Saturday, 08.02.2020
19:57

Celsi treba sve pare da da za njega. Koliko god da trazi Inter, toliko treba dati.

avatar
No rules
Saturday, 08.02.2020
17:09

Od ljeta je igrac Intera i to sledece 2 sezone. Znacida ce Marota imati zavrsnu rijec. Juventus nije uspio Guarina da kupi a ne jednog Ikardija. Nismo vam mi Fiorrntina ili Roma.

avatar
Stabber
Saturday, 08.02.2020
15:12

Lamparde i Romane, reagujte ako je ovo tacno!

avatar
2012/2013-2019/2020
Saturday, 08.02.2020
15:04

Karleto i maurito

avatar
Gile sile pravi
Saturday, 08.02.2020
12:46

Opet Ikardi. pa dokle vise uzaludni pokusaji da ga dovede Serijas B, samo se dzabe brukaju. znaci Neymar nije u dobrim odnosima sa Ikardijem, ali mu Ikardi ipak dolazi na rodjedansku zurku. da da kapiram ovaj post da se Ikardi gura na silu kod Serijasa B, naravno samo se brukaju od toga nece biti nista

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 08.02.2020
19:41

Samo ne kuzim sto se toliko trzate i nervozirate cim se Icardi spomene !!! Sta bude bit ce ! Kakve veze ima ?

avatar
The_Matrix
Saturday, 08.02.2020
12:12

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 samo neka oni kuvaju, svakako nikada nista posteno nisu znali da rade. Inace mozes i dalje da imas vlazne snove Vladice, ali ovaj san neces dosanjati. Muku mucis 7 godina i istu pricu kao papagaj ponavljas 🤣🤣🤣Ostaje on u PSG-u i pre nego opet budes pisao da ce odatle u juventus treba da znas da postoji klauzula po kojoj ne smeju njima da ga prodaju. Tako da pre 30te ne postoji sansa da obuce taj dres...😉

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 08.02.2020
12:09

Iguain da otstupi mesto ? Hahahahaha