Ne vredi, i pored svega, navijači Reala ne podnose Bejla, ovo su razlozi!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 28.01.2019.
10:07
Izvor: Sportske.net

Velšanin igra verovatno svoju poslednju sezonu u Madridu, kada pogledate statistiku nestvaran je animozitet navijača. Zbog čega nikada nije uspeo da se svidi razmaženoj publici "Los Blankosa"?

EPA-EFE/Javier Cebollada
EPA-EFE/Javier Cebollada

Povezane vesti

Ne vredi, navijači Reala i dalje smatraju da je Garet Bejl slaba tačka. Sve ankete pokazuju da velika većina smatra da Velšanina treba prodati, u tom smislu, čini se da je i Perez uveren da posle svega treba vratiti većinu novca uloženog svojevremeno u Britanca.

Kada pogledate Bejlove godine u Madridu, kroz trofeje, za pet godina osvojio ih je 12, četiri Lige šampiona. Nije sam kao deo tima, u tri finala je bio čovek odluke.

Juče je postigao 99 gol u dresu "Los Blankosa" na povratku posle povrede, ali ne pomaže, jednostavno navijači ga ne vole.

Ok, zviždano je i Zidanu i Ronaldu fudbalerima koji pripadaju među najbolje svih vremena, ali sa Bejlom je drugačija situacija, on nikada nije prirastao srcu navijača, ali, priča se, ni svlačionice.

Za to je više razloga.

Jedan su česte povrede i nezainteresovanost Bejla da se žrtvuje za tim. Mediji ga često prozivaju da nikada nije spreman da igra lakše povređen, da se leči duže nego što je potrebno, da nije zainteresovan za manje mečeve, da dozira svoje igre.

Druga stvar je što je Velšanin anti-zvezda, on nema nikakve poruke za navijače, drži se po strani, jedino ga zanima porodica i igranje golfa.

Među saigračima nema mnogo prijatelja, uz to, neki mu zameraju da guši mlađe igrače, što je samo po sebi smešno, dugo je bio povređen, pa opet Isko i Asensio ove godine kada nema Ronalda nisu iskoristili šansu.

Ukupno je odigrao 212 mečeva za Real, svakako manje od očekivanog zbog povreda, ali svejedno, uvek je bio spreman za velike mečeve, setimo se kijevskog finala kada je dočekao šansu sa klupe i rešio meč.

Međutim, navijači ga sada optužuju da je on razlog zbog koga je otišao i Zidan jer se između Bejla i Ronalda, Perez odlučio za Bejla koji ipak zarađuje duplo manje od Kristijana.

Mnogi će reći, nije uspeo nikada u ovim godinama da uskoči u Ronaldove kopačke, ali to je i nemoguće, pričamo o jednom od par najboljih igrača svih vremena.

Svejedno, Bejl ima mnogo razloga da, ako, kako se priča, na leto bude odlazio, verovatno ponovo u PL, pokaže svoju kolekciju trofeja, pogotovo Lige šampiona.

I neće imati za čime da žali...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Miletaaaaa
Monday, 28.01.2019
12:29

Dati njega i 100 milki za Mbapea i rjesen problem Reala u narednih 10-12 godina. Mozda ce postati i najbolji svih vremena,a marketingski je vec isplativ skoro kao Ronaldo,jos kad bi se pojavio u Realu... Ne znam sta Perez ceka...

avatar
Paul Kersey
Monday, 28.01.2019
17:38

Pa nisu arapi iz PSG degenerici.

avatar
Paul Kersey
Tuesday, 29.01.2019
18:27

To samo ako Mbape pristane da bude nekorektan.

avatar
Miletaaaaa
Tuesday, 29.01.2019
09:18

Jeste,al tu na scenu stupaju agenti,pa nezadovoljan igrac,pa bla bla... Koga to Real nije kupio a da ga je htio? Gerrarda samo,al to je druga prica i druga vremena.

avatar
Nemanjici
Monday, 28.01.2019
11:18

Kao sto rekoh i kada su ga kupovali prosecan igrac. Decko je karijeru poceo kao levi bek. Onda je dobio celu levu stranu u Tott da drzi. A u real he stigao kao zamena/dopuna za ronalda. 60milki i da pevate

avatar
GoHard
Monday, 28.01.2019
16:32

Daj nek nam dolaze samo prosek igraci da rese 2 finala LS, nek nas zaobidju Mesiji, Nejmari i ostali vanzemaljci kojih nema u velikim utakmicama.

avatar
GoHard
Wednesday, 30.01.2019
18:28

Koju dalju karijeru? Ima skoro 30 godina on je svoju karijeru odigrao, bio je igrac u svakoj bitnoj utakmici za razliku od nabrojanih.

avatar
Nemanjici
Wednesday, 30.01.2019
10:51

Zivi bili pa videli kako ce da mu ide karijera dalje. Nije bio najbolji igrac te utakmice sa 8 sansi vec je sam postavio glavu i dao gol. Ali ok, zivi bili pa vidjeli

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 28.01.2019
11:18

Nije u pitanju statistika, vec to sto svako ko je gledao Bejla u elementu zna koliko on moze. Zato je toliko iritantno gledati ga kako otaljava posao, a sjetimo se kako je pretrcao Bartru, recimo, kako je pravio Maikona smijesnim, kako igra za Vels... Da mu je pola Ronaldove motivacije i profesionalizma, presisao bi ga odavno. Kako god, najveci gubitnik je upravo Bejl, mogao je mnogo vise, u ovom ili onom dresu. Sto se tice trofeja, dosta ih ima i Kovacic, Asensio, Vaskez, Naco, iako su tri kalibra ispod Bejla.

avatar
GoHard
Monday, 28.01.2019
16:33

Bukvalno. Svaka cast.