Ne vredi, Argentina, ni uz sudije, ne pobeđuje!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 20.06.2019.
08:49
Izvor: Sportske.net

Na kraju mogu da budu srećni što su ostali u igri, a Paragvajci će imati mnogo primedbi na suđenje.

EPA-EFE/YURI EDMONDO
EPA-EFE/YURI EDMONDO

Povezane vesti

Uspeli su da ostanu neporaženi, posle meča gorak ukus navijača, uz mnogo sreće, Argentina je stigla i do boda. Poslednji su u grupi B, ali ako za vikend dobiju Katar, otići će u četvrtfinale.

Ričard Sančez je Paragvajce doveo do prednosti nakon odlične akcije Almirona, ali je Mesi izjednačio u nastavku, nakon što je VAR odluka dodelila Argentincima penal. Ivan Peris je igrao rukom, niko se na terenu nije bunio, intervenisala je VAR soba, i na kraju to je bilo odlučujuće da Argentinci prežive.

Doduše, Paragvaj se ne bi složio, osim što su promašili penal nekoliko minuta kasnije, nakon što je Armani odbranio penal Derlisu, imaće velikih primedbi na činjenicu da je golman Argentine morao da bude isključen u prvom delu kada je faulirao Gonzalesa van kaznenog prostora.

Završilo je 1:1, Argentina je poslednja sa bodom, ispred njih je Katar koji je u prvom meču drugog kola grupe B, izgubio minimalnim rezultatom od Kolumbije, Duvan Zapata je prelomio u finišu i nastavio svoju godinu iz snova. Minimalnih 1:0 bilo je dovoljno da se Kolumbija već posle druge utakmice plasira u nokaut fazu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
adidas forever
Thursday, 20.06.2019
13:37

Neko bi mogao da pomisli, gledajući pasove i prijeme lopte fudbalera Argentine, da barem 70% njih nikada nisu igrali fudbal i da im je ovo sinoć bilo prvi put. Možda su jedino klinci iz Japana slabiji (mada je i to pitanje?), tako da bi pobeda protiv Katara bila zapravo iznenađenje.

Sa druge strane Paragvaj, iako loš (ali barem 2x manje loš od Argentine) mogao je lagano i do ubedljive pobede da su hteli da igraju fudbal... ali nisu, nego su hteli da se nakon vodećeg gola valjaju po terenu do kraja utakmice. Svaki kontakt se završavao petominutnim valjanjem igrača Paragvaja, tako da je to bilo mučno za gledanje. Penali nisu sporni, ne znam da li po novim pravilima (kako je komentator naglasio) golman za ono dobija žuti karton (što je i dobio) umesto crvenog, ali sumnjam da je Paragvaj nezadovoljan suđenjem sa obzirom na to da su za simuliranja dobijali žute kartone ne bi završili utakmicu sa više od 9 igrača.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 20.06.2019
11:13

Mesi poveo sudije iz barse

avatar
Boixos_Nois
Thursday, 20.06.2019
17:39

Ti nemaš pravo pričati o tome. Ronaldu i Realu su sudije izgradile čitavu povijest.

avatar
El Clásico leyendas
Thursday, 20.06.2019
20:04

zapravo Barca i Messi nemaju prava pricati o tome jer su sve trofeje uzeli uz pomoc sudija.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Thursday, 20.06.2019
09:56

Jel video neko kozu na terenu?

avatar
O\'Sullivan147
Thursday, 20.06.2019
09:28

Мислим да је било јасно и прије почетка турнира,да оваква Аргентина не може ни групу проћи,то је реално стање. Па у њих у савезу је веће расуло чак веће и од нашег...

avatar
deki trbic
Thursday, 20.06.2019
08:56

Ahahahah taj MESSI nista za reprezentaciju ne moze da uradi...tu pokazuje kakav je igrac i lider ekipe, tj velika nula od igraca

avatar
Markyc
Sunday, 23.06.2019
14:17

Hahahahahaha nista. Samo viceprvak sveta i 3x viceprvak juzne amerike. Stvarno nista. Mozda da je imao Edera ili "boziju ruku", mozda bi i imao neki trofej, ovako...

avatar
deki trbic
Monday, 24.06.2019
21:53

druze kada si drugi je nista...samo se gledaju titule i trofeji..a on u reprezentaciji nema nista...niti ce ikada imati..to sto u barsi sve dobija na tacnu i sto je spanska liga laka to je vec odavno smesno...neka ode kao RONALDO u drugu ligu pa da se dokaze...ovaj to nikada nece uraditi...