Ne treba im Mitar? Fulam nastavio tamo gde je bio pre dve godine!

Autor: Milovan Longinov
subota 12.09.2020.
14:20
Izvor: Sportske.net

Fulam ništa nije naučio iz svojih grešaka.

EPA-EFE/FILIPE FARINHA
EPA-EFE/FILIPE FARINHA

Povezane vesti

Istina, ovog leta nije imao sumanute i ludačke kupovine, kao 2018. kada su se vratili u elitu sa Slavišom Jokanovićem, ali svakako da i ovako tanak prelazni rok, bez ulaganja, nije bila pametna odluka.

Fulamova odbrana bila je najgora u sezoni 2018/19, zbog čega je najverovatnije i overio ispadanje već na zimu, a kako su primili prvi gol u sezoni, moglo bi da bude novo predskazanje.

Već posle devet minuta igre, Fulamova odbrana je podsetila zašto je pretprošle sezone bila najgora. Nisu uspeli da izbiju jednu loptu posle slabašnog šuta, karambol je stigao do Vilijana, on je pokušao, a na odbijenu je naleteo Lakazet za 0:1.

Takođe, odluka da Mitrović ostane na klupi nije bila najbolja, jer je Kamara već u drugom minutu imao veliku priliku da iskoristi grešku Gabrijela, ali ga je u situaciji jedan na jedan zaustavio Leno.

Čekamo drugo poluvreme i da Mitrović pokuša da spasi Fulam...

Baner 5

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
siroliver
Saturday, 12.09.2020
14:56

Fulam je raspad sa ili bez Mitrovica, ne gube sigurno zato sto on ne igra... Drugo, ne velicajte ga previse jer je nas, vidjecemo da li je kalibar za premier ligu, nista nije pokazao pre dve godine.

avatar
Agent Provocateur
Saturday, 12.09.2020
14:30

Odoi, Rim i ostali u odbrani = katastrofa.