Ne tako bolan poraz, ali jedna stvar brine Klopa!

Autor: Stefan Matić
sreda 04.03.2020.
14:59
Izvor: Sportske.net

Poraz na "Bridžu" nastavak serije koju "redsi" odavno nisu videli.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Liverpul zasigurno neće moći do duple krune preko FA kupa pošto su ih iz istog sinoć eliminisali Lampardovi puleni sa 2:0. Poraz u Londonu je bio treći iz četiri zadnje utakmice, a čak treća na kojoj "redsi" nisu zabeležili gol.

Ipak to nije razlog za brigu, ali po Klopu nešto drugo jeste.

"Votford je bio dosta loš, večeras ne toliko. Imali smo odlične rezultate zato što smo se branili na neverovatan način. Protiv nas ne dobijate mnogo šansi, ali u poslednjih četiri utakmica, primili smo previše golova iz različitih situacija. Nisam zabrinut oko momenta, ovo je fudbal. Nikada nismo mislili da će sezona biti laka, laka utakmica, ništa. Uvek je teško. Večeras nije bilo dovoljno dobro i to moramo prihvatiti", izjavio je Klop po kraju meča sa Čelsijem.

"Redsi" su u zadnje četiri utakmice primili osam golova a dali samo dva i to u pobedi protiv Vest Hema (3:2). Pre toga su izgubili od Atletiko Madrida sa 1:0, posle "čekićara" usledila je gorka pilula od Votforda 3:0 i sinoćni poraz sa 2:0 od "plavaca".

Baner

Liverpul u subotu dočekuju Bornmut a onda sledi i možda utakmice sezone sa "jorgandžijama" u sredu takođe na "Enfildu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red to the bone
Thursday, 05.03.2020
10:33

Da da, blagi pad forme posle dve godine atomskog fudbala, pauza ih je presekla definitivno nikako da se opasulje

avatar
Reds8c
Thursday, 05.03.2020
08:46

Bičemo šampioni Engleske, samo to je najbitnije, a sve ostalo je kao šlag na torti. Drugama smo pustili šlag, a mi čemo dobiti tortu.

avatar
Carina_11303
Wednesday, 04.03.2020
16:56

Kako ne tako bolan poraz? Nije zato sto je protiv Celsija, nego me samo zanima? Zar nije prica da je ovo najjaci i najbolji tim engleskih klubova ikada? Ako ih Atletiko izbaci i osvoje samo premijer ligu to ce znaciti da je Celsi imao tri Zozeove sezone, jednu Ancelotijevu, jednu DI MATEOVU, i
jednu Konteovu sezonu koja je bolja od ove liverpulove. To je 6 Celsijevih sezona sa vise uspeha od uspeha "najboljeg tima u istoriji premijer lige ikada" liverpula. Da ne pominjemo Junajtedove i Sitijeve triplete i Arsenalovu sezonu bez poraza.

avatar
Crveni Lucifer
Wednesday, 04.03.2020
16:09

Luzeri dje vam tripleta? Dje su vam nepobedivi? Posle najavljivanja triplete, nepobedivih, kako samo smak sveta moze zaustaviti liverpul i slicnih gluposti doziveli ste bolno prizemljenje, bez ovih dostignuca samo ste jos jedan u nizu prosecnih klubova i generacija sa prosecnom sezonom u rangu lesterove. A pricali da je ovo najbolji tim u istoriji fudbala hahahhaha

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 04.03.2020
16:05

Mora naici jedan takav period, zaista bi bilo skoro pa cudno da bez nekih velikih rotacija izguraju sezonu praktivno bez poraza, u onakvom ritmu. Utakmice sezone su za njih sljedecih 4-5 u prvenstvu, kad bi mogli da osiguraju titulu, vjerujem da im LS nije tolika opsesija.