Ne prestaje da oduševljava! Ljuti Valverde tražio sastanak sa upravom!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 19.11.2017.
12:03
Izvor: Sportske.net

Čovek je jednostavno sjajan. Barselona pobeđuje, ali on je uvek tu da podseti na neke stvari.

EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

To što je Barselona lako prošla Leganjes i što ima +10 u odnosu na Real i Atletiko baš i ne impresionira Ernesta Valverdea. Što kaže Muta, "Sve je to normalno".

Uspeo je da nametne svoju filozofiju, Barsa nikada nije delovala ovoliko čvrsto u odbrani, a ostao je imun na sve pokušaje igrača, pre svih Mesija da se mešaju u sastav.

Eliminisao je Maskerana, i dalje ima poverenje u Alkasera koji je sada skinut sa liste za prodaju u januaru.

Jednostavno, bivši trener Bilbaoa ima neke svoje principe od kojih ne odustaje.

Prvi je da ne želi da klub rasipa novac na Kutinja i pojačanja koja u januaru neće puno značiti. On je navodno sinoć tražio sastanak sa upravom kluba, sportskim direktorom Fernandezom i predsednikom Bertomeuom zbog obećanja koja nisu ispunili.

Naime, Valverde smatra da je Barsin problem odbrana, a ne odlazak Nejmara. Tačnije, veruje da Pike i Umtiti nemaju alternative i da će to biti problem. Pike je suspendovan za naredni meč protiv Valensije što je derbi, zbog toga je Valverde pobesneo.

Jer, ne veruje u Vermalena, Maskerano je povređen, a i da nije, trener smatra da ne može da igra štopera.

Sada nema rešenja, razmišlja da Dinj bude uz Umtitija, ili čak da pruži šansu nekome od klinaca iz filijale.

On će na sastanku sa upravom zahtevati od čelnika da ispune obećanje i dovedu štopera.

Predložio je Laportea koji je teška meta, ali koji bi došao kod bivšeg trenera, zatim De Lihta iz Ajaksa, a ako ne, onda da Kolumbijac Mina stigne šest meseci pre vremena, no to je iznuđeno rešenje, priča se da Valverde nije impresioniran ni Kolumbijcem.

Ali, Barsa ima druge ideje da potroši novac na Kutinja, a onda i na Grizmana, iako trener smatra da su prioriteti potpuno drugačiji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

25 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan tip
Sunday, 19.11.2017
23:26

Samo ti pricaj da Maskerano ne valja, a taj se fudbala naigrao na svim pozicijama u odbrani. Ima on filozofiju, ali imam osjecaj da ce se raspasti sad pa sad. Protiv Leganjesa igra nista pretjerano. Ne vjerujem u ovog lika mnogo, ali vrijeme ce pokazati.

avatar
voley
Sunday, 19.11.2017
22:49

Ja nista smesnije nisam skoro cuo, pa igra je katastrofalna!!! Gura jadnog suareza na desnu stranu, on ne zna gde bije tamo...Denisa Suareza pusta na 15 minuta, Sergie roberto i dalje igra beka, a rakitic mu je nezamenjljiv i to je neki strucnjak, cccc...Ako ne dodje kutinjo ili neko slican, naj%ba ga barsa. Nema ko da gurne loptu, sem mesija.

avatar
mak_juventino
Sunday, 19.11.2017
19:28

Zasad , cista 10ka za njega !

avatar
Shang Tsung
Sunday, 19.11.2017
20:32

Upravo tako,rezultati kao iz snova,zna da ne mogu da dominiraju,cesto pusti protivniku lepto u odredjenom periodu,Krojfova filozofija mislim da je dosta promenjena sad u igri Barselone zarad rezultata,i sve ide kako treba,pobedjuje bez glamura,ali koga briga...

avatar
Stefoon
Sunday, 19.11.2017
17:24

Barsa je samo imala srece, nije mi to ta Barselona, ne svidja mi se ovakva igra, koliko golova na srecu je palo. Fali neko na sredini,jedan spic i jedan stoper. Nije mi ni Semedo nista posebno. .

avatar
P. S.
Sunday, 19.11.2017
17:19

Za razliku od igre rezultati Barse su u potpunoj suprotnosti sa ovim što Valverde radi i na koje sve načine upropašćava Barsu. Kao i kod Enriquea (koga je uspeo da nadmaši) pravi rezultati tog 'mukotrpnog rada' biće vidljivi nakon prvog poraza, koji će najverovatnije biti uvod u seriju od min. 7-10 utakmica bez pobede u svim takmičenjima.

avatar
PratimFudbalOd2005:(
Sunday, 19.11.2017
16:30

Kakva uprava,pi odvratni su...Samo da im je cirkus da naprave...Koliko je to ljepse funkcionisalo sa proslom upravom...Laportea su mogli za 35 miliona da dovedu ljetos,a oni upiru u kutinja...I ajde kontao bi ja to,ali su kupili dembelea,napravili taj izbor sta su navalili onda jos napad da pojacavaju...Paulinjo ih je usro i eto rijesili su tog alternativnog zadnjeg veznog,sad im trebaju bekovi i stoperi,znaci najmanje 3 igraca,a valjalo bi 4..sto sa danasnjim cijenama uopste nije malo i nemaju para da trose na kutinja..treba to da shvate...Nego neka uzmu tih 150 miliona neka kupe 4 igraca u odbrani za 100 miliona i jednog veznog za 50 matu npr,ili jos bolje prodaju rakitica,pa dodaju te pare na tih 50 i kupe Koke-a npr,ili nzm njemu slicnog igraca....takodje na stopera bi kao prvu metu oznacio Vili Orbana,i ne znam kako cijela evropa nije zapaljena da kupi tog igraca,a svi stopera traze

avatar
Red Demon
Sunday, 19.11.2017
16:19

Konacno neki pametan trener u Barseloni posle dugo vremena.

avatar
dock
Sunday, 19.11.2017
15:58

Neverovatno mi je da ovaj Laporte jos nije presao u neki bolji tim.

avatar
ixyco96
Sunday, 19.11.2017
15:15

sto se Masche-a tice,igracu svaka cast,ja necu promeniti misljenje o njemu pa ne znam da koji trener lupi ovakvu glupost.nigrac je sa defanzivnog veznog,prekvalifikovan u stopera,kojeg igra mzd 8 god u barsi.nzamislite sada,Busquetsa,Toni krosa/Modrica,ili neke druge def.vezne na poziciji stopera,to bi izgledalo smesno,cak pamtim kada je pre msm prosle godine maske igrao desnog beka,i po meni razvalio i na toj poziciji.nEL Jefecito (Y)

avatar
Bidza i Tridza
Monday, 20.11.2017
00:14

Kros i Modric su centralni vezni, kad smo kod igraca Reala, zadnji vezni je Kazemiro. To bi vise bilo kao da stopera igraju Kante, Matic,Vanijama, Gabi... A Buskec i Kazemiro su par puta pokrivali tu poziciju zbog povreda saigraca i to sasvim solidno.

avatar
P. S.
Monday, 20.11.2017
04:53

Takav nazovimo trener koji je u stanju nešto ovako da odvali očigledno nije gledao čak ni finalnu utakmicu poslednjeg SP u kojoj je Mascherano bio možda i najbolji igrač. Na stranu što je pored toga bio i jedini fudbaler Argentine čiji su pasovi bili precizni, na stranu što je iz defanzive morao da pređe najpre u vezni red, pa do kraja da igra i ofanzivnog veznog (jer Argentini nije išlo), nego se lik 2 puta ozbiljno povredio na toj utakmici, ali nije odustajao. Videlo se da posle druge povrede i potpuno raskrvarenog kolena nije mogao da stoji, ali je trčao do kraja utakmice. Ja tako nešto nisam nikada video. Ne znam koji tim ima fudbalera sa takvom požrtvovanošću i ludom željom da pomogne timu i saigračima da pobede. Loše partije sa ozbiljnim greškama u odbrani (koje su Barsu koštale primljenih golova) pružao je isključivo protiv slabijih timova u manje bitnim utakmicama, a sve najbitnije utakmice protiv najjačih protivnika (finalne) odigrao je bez greške.

avatar
ixyco96
Monday, 20.11.2017
02:52

mislio sam na ranije,znam da trenutno ne igraju,ali su igrali dok je james bio tu. pre njih je igrao Alonso msm.

avatar
Rade N.
Sunday, 19.11.2017
14:33

Kad stanu stanu sreca i sjajna forma Mesija, vidjecemo kako ce ici. Mozda vec i protiv Valensije, bice na prvom pravom ispitu ta odbrana koju toliko hvale.

avatar
voley
Sunday, 19.11.2017
22:51

Ja sam dugogodisnji navijac barse i totalno si u pravu, mogu do sutra da ti udaraju minuse, istinu si reko skroz!

avatar
mrancic
Sunday, 19.11.2017
13:34

Pre dve godine na sajtu sam rekao da Maskerano ne igra štopera u Barseloni.Čuđenje i podsmeh mojih kolega opraštam jer odavno pratim Maskerana,čak i kad je igrao u Liverpulu.Pročitajte pažljivo ovaj tekst i javite mi šta igra Maskerano sada u Barseloni.

avatar
Nemanja K Xavi
Sunday, 19.11.2017
14:24

Sada ne igra nista, prosle, pretprosle godine je igrao stopera, sta ti nije jasno?

avatar
Pantokrator Alfa
Sunday, 19.11.2017
14:33

Po profesiji Maskerano je defanzivni vezni. To je igrao u Lpoolu.