Ne pomaže ni pobeda nad Pepom, Čelsi nemilosrdan, odbio Sarijeve zahteve!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 10.12.2018.
12:58
Izvor: Sportske.net

Niko ne može da utiče na klupsku politiku, videćemo hoće li Italijan, kao njegov zemljak Konte, to saznati na teži način...

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Pobeda protiv Sitija je vratila osmehe među navijače Čelsija, jasno, niko i ne pomišlja da bi "Plavci" mogli u bitku za titulu, ali Liga šampiona je imperativ.

Nije sve sjajno, Morata je završio na tribinama, i iako Sari demantuje da je to kraj za Španca, čini se da bi ga klub vrlo rado prodao u januaru, ali je problem u tome što je preskup, u pitanju je najskuplje pojačanje u istoriji Čelsija, a ima i takva primanja da će teško neki od italijanskih timova pristati da ga vrati u Seriju A.

Ono što više brine Sarija je odbijanje kluba da ponudi ugovor na više od jedne sezone Davidu Luizu, Brazilac ostaje bez ugovora na leto i ne želi da produži za sezonu, kao ni Fabregas.

I dok za Fabregasa ne insistira, Sari veruje da bi gubitak Luiza bio poguban, vratio ga je u formu, Brazilac je bio igrač meča protiv Sitija.

Sari želi da se oslobodi Mozesa koji nije u njegovim planovima i mogao bi u Fulam ili Kristal Palas, a traži od kluba da pokušaju da kupe Hisaja iz Napolija, koji ne igra kao prošlih sezona pod Sarijem, ali ima klauzulu od 50 miliona, to niko neće platiti za Albanca.

Što se tiče ostalih meta, Kulibali je preskup, a Rugani neće u Englesku, potpisaće novi ugovor sa Juventusom iako je bio velika želja bivšeg trenera.

Jasno, Čelsi će teško ispuniti neke želje Italijana, a u klubu je najvažnije da ubede Azara da ostane, što za sada izgleda neizvesno.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Monday, 10.12.2018
18:41

Čelzi više ne ulaže kao nekada, i zato rezultata nema. A i Azar će uskoro otići, on želi trofeje, a to je sa ovom politikom nemoguće.

avatar
Marcos Alonso
Monday, 10.12.2018
18:03

Hisaj i Rugani nista ne bi doprinijeli.. ako se dovodi stoper onda neka pljunu rekord za Kulibalija jer ce vrijediti on i Rudiger ce biti prejak tandem,desno krilo i centarfor su imperativi ostalo se sve skrpi nekako

avatar
Stabber
Monday, 10.12.2018
17:17

Oce da ubede Azara da ostane a nece da se pojacavaju, za tako podrzavam Azara u nameri da ide.

avatar
brekbaCh1
Monday, 10.12.2018
16:34

Najskuplji je Kepa. A za Luiza se slazem, nek ide i za dzabe ako hoce. Kakvo produzenje na vise od godinu, bezi..

avatar
Merseysade Red
Monday, 10.12.2018
16:00

Samo navijaci Chelsea nece da priznaju da im gazda ide, i da ce klub potonuti. I kazna im prijeti 2 godine... Ko visoko leti...

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Monday, 10.12.2018
15:05

Podrzavam stav uprave da se ne dovode Hisaj i Rugani, nisu nikakav napredak za postojeci sastav. Takodje ni Luizu ne treba davati bolji ugovor nego sto mu sada nude, mada ni taj nije zasluzio. Jedna utakmica ga ne cini top igracem, nastavice taj da kiksa, mene nije zavarao.

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 10.12.2018
14:50

Da je Konte bio covjek od principa pa odsetao nakon titule, da Sari sad nakon dobre sezone i nakon sto pokaze sta moze fino odseta, onda bi se i menadzment Celzija zamislio da li im se vise isplati da imaju uspjesan klub ili da mijenaju menadzere svako malo i forsiraju neku svoju politiku. Ovako, dok god ima neki solidan trener koji jedva ceka da vidi Sariju ledja, situacija se nece promijeniti.

avatar
SuperFrank8
Monday, 10.12.2018
14:12

Svu zaradu kluba samo ka jednom napadaču,najskupljem ako treba tipa 150 miliona za Ikardia ili Grizmana, ne treba više niko samo da se dovede bar jedan top igrač da igra sa hazardom. A od ostatka para igrač kao Lozano na primer na mesto Williana i svi trofeji mogu da se napadaju, ovako nije realno ni da se razmišlja o njima..

avatar
RealisticChelseaFan
Monday, 10.12.2018
14:07

Sari kao da nije cuo da mogu da se dovedu igraci i van serije A.