Ne, Murinjo neće dobiti otkaz, već je "naručio" ove igrače za leto!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 02.03.2020.
14:03
Izvor: Sportske.net

Navijači gunđaju, ali on ima opravdanje. Zna šta je prioritet na leto, ovo su imena...

Foto: EPA-EFE/PETER POWELL
Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Medeni mesec Murinja je odavno završen, Totenhem je sve dalje od Lige šampiona, poraz od Vulvsa je dodatno zamrsio situaciju, a Portugalac koristi kao izgovor nedostatak napadača, posle povreda Sona i Kina.

Sledi kup protiv Noriča, jedina šansa uz eventualno senzaciju u Ligi šampiona da "Pevci" osvoje trofej, pa Murinjo traži agresivnost od svojih igrača.

On je ponovo rekao da Troj Parot mladi napadač nije spreman za PL i da je bio na klupi protiv "Vukova" samo jer je Lamela bio nespreman i da bude rezerva zbog povrede.

Navijači gunđaju, ali klub ima potpuno poverenje u Murinja, dobio je ugovor i odrešene ruke, priča se da će glavni cilj biti da promeni odbranu.

I za to će dobiti novac.

On želi Smolinga igrača Junajteda koji je na pozajmici u Romi, Upamekana iz Red Bul Lajpciga, a pominje se još jedan štoper, Hojberg iz Sautemptona.

Biće mu potrebni i bekovi, Fojt odlazi, verovatno i Vertongen, kao i Orije, ako bude ponuda, jednostavno Murinjo osim Alderveirelda ne vidi više nijednog igrača kao deo odbrane Totenhema naredne sezone.

I golman bi mogao da bude novi, Ben Foster iz Votforda, on bi mogao da bude konkurencija Ljorisu, a Murinjo namerava da se oslobodi Gazanige i Vorma, dvojice golmana.

Jasno, stići će i napadač, da ne bi došao u situaciju kao ove sezone, Totenhem gleda nekoliko igrača, ali Murinjo nije želeo da odgovori na pitanje da li će dovoditi napadača jer kaže da je ovo ekstremna situacija.

U svakom slučaju cilj je odbrana i učiniće sve da u potpunosti promeni poslednju liniju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Koi si ti mene kralj
Thursday, 05.03.2020
02:53

Stavio Tangangu na štopera. Dečko kriv za 2 gola. Vertongen i Alderveld na klupi?? Šta ti dečko radiš??

avatar
Mak-Juventino
Monday, 02.03.2020
22:54

Skvirta sa sve strane , nemaju pare da popune sve rupe

avatar
Monday, 02.03.2020
15:17