Ne može to tako, kazna za Marsijala!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 01.08.2018.
16:49
Izvor: Sportske.net

Fudbaler koji je pre vremena napustio pripreme Mančester junajteda biće kažnjen novčano.

Beta/Gareth Fuller/PA via AP
Beta/Gareth Fuller/PA via AP

Povezane vesti

Udarac po džepu Antoniju Marsijalu.

Francuski internacionalac koji nastupa za Mančester junajted i koji je i dalje član tog tima je napustio pripreme osam dana pre završetka i sada će morati da snosi posledice.

One glase - 180 hiljada funti, odnosno dve nedeljne plate.

Marsijal je otišao zbog rođenja svog sina kada je dobio dozvolu od strane Murinja, ali je trebalo da se vrati što nije učinjeno i pitanje je da li će uopšte Francuz biti viđen u bojama Mančester junajteda.

On je svima odavno već stavio do znanja da želi da napusti klub tokom ovog leta.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sir Alex
Wednesday, 01.08.2018
17:11

Voleo bih da ode iz Junajteda. Nije sporno da je jako talentovan ali je umislio da je Najbolji na svetu, ne svidja mi se njegov stav.

avatar
Wednesday, 01.08.2018
17:05

Ima neki filng da ce da zavrsi ipak u Celziju,Junajted prosto mora da ga proda,prvo sto je lose za atmosferu oko ekipe.drugo prevelik je animoztet izmedju njega i murinja,trece otisao bi kao slobodan igrac sledece sezone,u narednih 9.dana se resava ovaj slucaj,za Junajted je najbolja trampa u ovoj situaciji Vilijan-Marsijal.

avatar
JFT96
Wednesday, 01.08.2018
18:08

Ajde kad su vas vec svi odbili ovo leto,dovedite i propalog Marsijala dobro vam je i to😂😂,ee druzee Milan posrnuli vam krade igrace to jest Bernarda hahahah,eh sta ti je to plastika...🤔🤔😁

avatar
A.Shevchenko 7
Thursday, 02.08.2018
00:24

Sta izlupeta covek hah.
Nego reci ti nama kako to da ne odose Azar, Kante, Vilijan, Kurtoa !?

avatar
riquelme
Thursday, 02.08.2018
00:12

Buraz decko nije propao i ne moze da propadne sa godinama koje ima. Mancester ce mnogo izgubiti, dobice 60 miliona u vreme kada takvi igraci odlaze za 150 i to kada zahtevaju transfer. Plastika ili ne pa bar je Murinjo znao pored Pepa da trosi pare. Ubice MU sa ovim vec malo zastarelim stavom svi igramo odbranu slobodu ima samo Ronaldo ili takp neki vanzemaljac.