Ne greše sudije samo u Engleskoj - Neverovatan propust glavnog arbitra na meču u Viljarealu!

  • Autor: Nikola Miloradović

  • 12. februar 2017.

  • 15:07

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • email

Domaćin je remizirao sa Malagom, a čini se da je imao i malu pomoć sudija.

Ne greše sudije samo u Engleskoj - Neverovatan propust glavnog arbitra na meču u Viljarealu!
Foto: EPA/Domenech Castello
Viljareal je u lošoj formi, a to je potvrdio i njihov duel sa Malagom.

Na kraju susret na "Stadionu od kermike" nije bilo pobednika, više o susretu OVDE, ali se čini da je Malaga morala da dobije šansu za još jedna gol.

Naime, pri rezultatu 0:1 za Malagu, sudija je propustio priliku da svira čist penal za goste.

Fudbaleri Malage su izveli korner, jedan od fudbaler je pokušao glavom da loptu prosledi u mrežu, ali ga je pritom oborio na zemlju jedan od fudbaler domaćeg sastava.

Sudija se nije oglasio, to je izazvalo gnev u gostujučim fudbalerima koji su odmah otišli da se "obračunaju".

Epilog čitave situacije, gol aut za Viljareal i dva žuta kartona za goste.


  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • email

Komentari