Navjači će biti besni, evo ko je sprečio Ibru da se vrati u Milan!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 01.11.2019.
10:42
Izvor: Sportske.net

Milan je prošle godine bio blizu Lige šampiona, sa Zlatanom u timu, Gatuzo je mogao da ostvari ciljeve?

EPA/DANIEL DAL ZENNARO
EPA/DANIEL DAL ZENNARO

Povezane vesti

Kako piše "Gazeta", Zlatan Ibrahimović je prošle zime bio nadomak dolaska u Milan. Većina stvari je bila dogovorena, ali se isprečio Ivan Gazidis.

Bivši predsednik Arsenala i čovek koji je zadužen za finansije Milana je smatrao da je to rizik, imajući u vidu Ibrine godine, ali i primanja, iako je Gatuzo svim silama bio za to da se Šveđanin vrati.

Od posla nije bilo ništa, Milan se nije vratio u Ligu šampiona, Gatuzo je otišao, u klub je stigao Zvonimir Boban, a na klupi je Đampaola smenio Pioli. Da li bi stvari bile drugačije sa Ibrom teško je reći, ali Milanu jeste malo nedostajalo da uđe u Ligu šampiona prošle sezone, možda bi on prevagnuo.

Postoji li sada šansa?

Nikako, Ibrahimović je kritikovao nedavno Milan, rekao da su spali na niske grane, da je klub u tužnom stanju, a što se tiče Maldinija i Bobana smatra da to što su bili vrhunski fudbaleri ne znači da mogu da vode tako veliki klub.

Ibrahimoviću je istekao ugovor sa Galaksijem, biće mu ponuđen novi, Zlatan je pričao o povratku u Evropu, ali čini se da će teško naći klub koji će ga plaćati sedam miliona evra po sezoni.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Oldboy
Friday, 01.11.2019
16:16

Ibra I Gatuzo bi se potukli i stvar bi propala

avatar
REVØLT
Friday, 01.11.2019
12:23

Stani, ti si ovo ozbiljno napisao? :-) Zna se da je taj tenkre stavio veto na dolazak Ibre i Seska, a naravno da bismo se mi plasirali da je Ibra bio tu, u to nema nikakve sumnje.