Navijači znaju, šta je potrebno Mitroviću i gde će ako Fulam ispadne? (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 09.03.2019.
18:05
Izvor: Sportske.net

Tvitovi o Aleksandru Mitroviću, šta navijači misle?

Beta/Dave Thompson/PA via AP
Beta/Dave Thompson/PA via AP

Povezane vesti

Aleksandar Mitrović ne postiže golove, da li je zbog saigrača, sistema igre Fulama ili je nešto treće u pitanju, ostavljamo stručnjacima da procene.

Ipak, gol nije postigao od 29. januara kada je Brajtonu postigao dva gola, od tada je odigrao 6 utakmica po 90 minuta i nije uspeo da pošalje loptu u mrežu.

Danas je protiv Lestera imao šanse, Šmajhel je dobro reagovao, a navijači Fulama i dalje veruju u njega, uglavnom.

Evo nekih tvitova.
"Nadam se da će Mitrović otići u bolji klub na leto"

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
UGASICE SE partizai
Saturday, 09.03.2019
20:28

Kazu da statistika skriva koliko i pokazuje,ali CINJENICA je da je Mitrovic od poslednjih 18 utakmica,na dve dao gol,na 16 UTAKMICA NIJE DAO GOL,a izvodi penale,svaki centarsut ide na njega i svaku igra 90 minuta,pored toga,isto je cinjenica da nijednoj TOP6 ekipi nije dao gol,niti je imao asistenciju protiv istih,samim tim,ko zeli mzoe shvatiti koliko je njega lako cuvati,kada imas trenera koji zna da eliminise igraca koji zna samo glavom da sutira,njega da cuva Nikola Zigic,on ne bi dao gol u zivotu,tako da on tacno zasluzuje klub poput Fulama,Palasa i zbog zasluga u reprezentaciji,da sedi na klupi i igra kada nam rezultat nije bitan.

avatar
neme
Saturday, 09.03.2019
19:34

On je odlican Cempionsip napadac i ni milimetar vise.PL je za njega krupan zalogaj.Kada bi otisao u Salke Ajntraht dao bi jedno 25golova u sezoni i otisao u Bajern.