Navijači ustali protiv Mihajlovića!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 31.05.2019.
08:31
Izvor: Sportske.net

Neće sve biti lako, mada je agent natuknuo neke stvari...

Beta/AP Photo/Luca Bruno
Beta/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Siniša Mihajlović je i dalje jedna od glavnih tema na Apeninima.

Srbin je, kako smo pisali juče, meta rimskih klubova, mada je njegov agent Pastorelo rekao da ne pregovara sa Laciom koji ima trenera.

"Roma ga nema, videćemo...", ostaje je nedorečen Mihajlovićev menadžer dok se Srbin ne oglašava, čeka da vidi šta će ponuditi Bolonja koju je spasao.

U Romi, dolazak Mihajlovića snažno gura Petraki, novi direktor, za njega je Srbin prvi i jedini kandidat ako pristane.

Međutim, reakcija navijača nije povoljna, iako se očekivalo da ne bude toliko problema. Naime, južna tribina "Olimpika" je izričito protiv našeg trenera zbog njegovih veza sa Laciom. Igrao je i za Romu, ali malo ko se toga seća, sa "L'Akvilama" je osvojio titulu.



Videćemo kakav je rasplet moguć, ono što se čeka je definitivni stav Rome, mada mediji i dalje insistiraju da će, ako Inzagi napusti Lacio (čeka Milan), Mihajlović biti prvi kandidat za klupu.

Ostale opcije su Gatuzo koji se pominje i u spekulacijama vezanim za Lacio, kao i Đampaolo, pa i Loran Blan koji se vraća trenerskom poslu i to će biti izvan Francuske, kako je rekao...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 31.05.2019
17:44

To se mozda kod njih neki/mnogi ne secaju da je prvo igrao za Romu, ovde svi to znaju.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Friday, 31.05.2019
11:54

Ma kakva Roma, treba Miha da bezi sto dalje od njih, klub osudjen na prosecnost bez izgleda da ista uradi u buducnosti. Pa cak i Lacio uzme kup samo oni nista ne mogu, a i kako ce kad se ponasaju kao razvojna filijala, kako ko iskoci oni ga prodaju.

avatar
Curva Sud Milano
Friday, 31.05.2019
10:15

Bolje da se bune navijači protiv uprave zbog koje je Roma postala glavna filijala klubova u Evropi, nego što se bune ko je trener.