Navijači prerano okrenuli leđa, Roma slavila nakon preokreta, Lazoviću poništen gol, asistencija Kolarova!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 16.12.2018.
22:25
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Rome su prekinuli niz od pet mečeva bez trijumfa.

EPA-EFE/ANGELO CARCONI
EPA-EFE/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Puleni Euzebija Di Frančeska su slavili na "Olimpiku" protiv Đenove sa 3:2 (2:2), ali su ponovo odigrali ispod nivoa koji navijači od njih očekuju.

Igrao se 17. minut kada je Kšištof Pjontek nastavio svoju golgetersku seriju, postigao je svoj 12. gol u sezoni i doneo prednost "Grifonima". Katastrofalnu grešku napravio je golman Olsen nakon šuta Hiljemarka, lopta mu je prošla kroz noge, a sjajni Poljak ju je klizećim startom ugurao u mrežu.

Ipak, u 31. minutu, Roma dolazi do izjednačenja, u kaznenom prostoru Đenove najbolje se snašao Facio.

Ali, samo tri minuta nakon poravnanja, Rimljani ponovo u zaostatku, Hiljemark ostaje zaboravljen na drugoj stativi nakon kornera, Šveđanin bez problema cepa mrežu večeras očajnog zemljaka Olsena.

Rimljani su ipak uspeli da se postaraju da na odmor ne odu za zaostatkom, igrao se poslednji minut prvog dela, kada je nakon pasa Kolarova mladi Klajvert pretrčao preko 20 metara sa loptom i onda sjajnim udarcem iz kaznenog prostora poravnao rezultat.

U nastavku, nakon samo osam minuta igre, Darko Lazović donosi novu prednost gostima, ali se bivši igrač Zvezde nije dugo radovao, sudija Di Belo je poništio njegov gol zbog ofsajd pozicije.

Samo četiri minuta kasnije na drugoj strani, Roma dolazi do preokreta. Lepo je tekla akcija "Vučice", a onda su Klajvert i Kristante odigrali prelep dupli pas, potonji izbija sam pred golmana gostiju i matira ga za 3:2.

U 83. minutu je Kolarov umalo doneo dva gola prednosti domaćoj ekipi, odlično je šutirao, ali je Radu uspeo da ukroti njegov udarac. Kristante je prihvatio odbitak, ali je sa samo par metara od gola pogodio stativu!

Ubrzo nakon toga, velika šansa na drugoj strani, Pjontek tuče glavom, ali šutira po sredini gola, te Olsen uspeva da izađe na kraj sa njegovim udarcem.

Na kraju pobeda Rome, prva nakon pet mečeva u svim takmičenjima, videćemo da li Di Frančesko može da spasi svoj posao na "Olimpiku".

Inače, navijači su tokom susreta u znak protesta okrenuli leđa, što možete videti na vrhu teksta.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Futuro Capitano
Monday, 17.12.2018
01:10

Igru nije ni potrebno komentarisati uz dosta srece do 3 boda... Siku je odzvonilo vec je nervozan, samo ko ce ga uzeti ovakvog i 15 je previse, a 40 ga platise, tuga

avatar
Consigliere 1927
Tuesday, 18.12.2018
19:02

Ko je placen 40m? Sik je placen 5m za pozajmicu i 9m za otkup, ne znam odakle ti da je placen 40m ????? Bonisi njegovi jesu veliki, ali Roma nije osvojila ni jedan trofej, a i on nikad nije dao vise od 15 golova po sezoni tako da ti njegovi bonusi ne postoje. Patrik Sik je placen 14 miliona sve ukupno...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 16.12.2018
23:32

Bili Kid Kristante!