Navijači "poludeli" za Tadićem, Englezi mu kliču!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 28.09.2014.
17:19
Izvor: Sportske.net

Zahvaljujući sjajnim igrama reprezentativca Srbije, Dušana Tadića, Sautempton se nalazi pri samom vrhu Premijer lige.

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Mnogi su bili skeptični kako će Sautempton krenuti ove sezone pošto su iz tog kluba otišli ključni igrači iz prošle godine. Ipak, dolazak Gracijana Pelea i Dušana Tadića na čelu sa Ronaldom Kumanom iz Holandije donekle je držalo optimizam navijača Sautemptona da mogu da dođu, u najmanju ruku, do sredine tabele.

Ipak, ni najveći optimisti u Sautemptonu nisu očelivali ovako dobar start ove ekipe nakon šest kola Premijer lige. Sautempton se trenutno nalazi na drugom mestu ovog takmičenja koga mnogi smatraju za najbolje na svetu, a za to treba najviše zahvaliti gore pomenutom trojcu koji je ovog leta pristigao iz Holandije.

Brzo su navijači Sautemptona zaboravili Lovrena, Lalanu, Lamberta, Šoa, sada imaju nove ljubimce od kojih je jedan i naš reprezentativac koji se nalazi u fantastičnoj formi.

Pogledajte jučerašnju asistenciju našeg fudbalera i majstoriju Gracijana Pelea.

Nakon što je Ronald Kuman zamenio Dušana Tadića u jučerašnjoj utakmici protiv Kvins Park Rendžersa, nekadašnji fudbaler Vojvodine je dobio ovacije sa tribina. Ceo stadion je klicao njegovo ime. Verovatno ni sam ne zna kada je neko tako brzo postao miljenik navijača ovog tima, nakon samo šest utakmica u Premijer ligi.



Evo kako su na društvenim mrežama navijači Sautemptona pokazali koliko su zadovoljni dovođenjem Dušana Tadića.

tvit
tvit

tvit

tvit

tvit

Da ne zaboravimo, nije ovo prvi put da mu ceo stadion kliče ime. Bilo je to i u Enšedeu, dok je igrao u Tventeu prošle godine.



Svaka čast za našeg reprezentativca!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke