Navijači mogu da odahnu, Italijan ostaje na San Siru!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 01.04.2019.
21:19
Izvor: Sportske.net

Ljubimac navijača ne ide nigde.

EPA/GERNOT HENSEL
EPA/GERNOT HENSEL

Povezane vesti

Milan se uveliko bori za plasman u Ligu šampiona što je imperativ nakon godina bez elitnog evropskog fudbala.

I pored poraza od Sampdorije i Intera, puleni Đenara Gatuza su na dobrom putu da obezbedi učešće u eliti, a zbog rezultata najčešće trpe domaći talentovani igrači.

Jedan od njih jeste i Patrik Kutrone, napadač je prvo bio u senci Gonzala Iguaina, da bi dolaskom Kšištofa Pjonteka ove zime takođe imao manju minutažu.

Pominjalo se da bi reprezentativac Italije mogao da napusti klub kako bi kao pozajmljen igrač sticao iskustvo u nekoj drugoj sredini, ali je njegov menadžer Donato Ornjoni istakao da od toga nema ništa.

Patrik Kutrone

"Patrik se oseća dobro u Milanu, zadovoljan je i ostaće u klubu naredne sezone", kazao je on.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 01.04.2019
21:35

I/A: Donaruma mladji, Reina, Plizari, Donaruma stariji- Konti, Kalabria, Abate, Kaldara, Musakio, Romanjoli, Zapata, Rodrigez, Laksalt, Strinic- Kesi, Mauri, Bakajoko, Biglia, montozombolivo, Paketa, Bonaventura, bertocokolaci- Kastiljeho, Suso, Pjontek, Kutrone, Calhanoglu, Borini. Broj: 28. II/B: Donaruma mladji, Plizari (Reina u penziju, Antonio ide)- Konti, Kalabria, Kaldara, Musakio, Romanjoli (Abate odlazi, a iskreno, najiskrenije se nadam i Zapata), Rodrigez, Laksalt (Strinic 100% ide iz Milana)- Kesi, Bakajoko, Biglia, Paketa, Bonaventura (Mauri odlazi, na dvojicu preostalih na sredini necu ni da trosim reci)- Kastiljeho (Suso odlazi ako Bog da), Pjontek, Kutrone, Calhanoglu (mozda ide), Borini takodje pod znakom pitanja iako mi vise deluje da ce ostati i u 19/20. Broj: 19 ili 20 ako se Reina predomisli. Imamo Simica i Djala na DC, a Abandu na levom beku. Ipak, mozda ne bi bilo lose da nam dodje jos jedan stoper, a levi bek samo ako ce biti (znatno) bolji od Rodrigeza u cijem slucaju postoji neko opravdanje jer nam pravo krilo ispred sebe kao sto je imao u Volfsburgu. Takodje, trebaju nam i oba krila, dvojica veznjaka (minimum) i jos jedan spic kao treca opcija. Sve pomenuto bi vec zavisilo od odlazaka kao sto uostalom vec i zavisi. Nista, neka malo sada traze i te ''free agente''...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 01.04.2019
21:26

Ima vec nekoliko dana da je on to rekao, preciznije, izmedju sedam i deset.